|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μονο του σπανου τα γενια δεν γινοντε!οταν πρωτογεμισα το ενυδρειο μου(το ειχα παρει μετεχειρισμενο απο ιδιωτη μεσω ιντερνετ και μου ειχε πει για την διαρροη)σοκαριστηκα!δεν μιλαμε για διαρροη σωρωτηρι ηταν!απλα η διαφορα μας ειναι οτι εσυ εχεις ραγισμα!οταν βγαλεις την θηκη θα δεις και αν ο πατος του ειναι εσωτερικος η αν παταει επανω του το ενυδρειο!εμενα ηταν εσωτερικος!οπως και να εχει θα το φτιαξεις!!!!!απλα οπως σου ειπα προσοχη στην σιλικονη!μονο ενυδρειακη.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην θεση σου θα αλλαζα τον πατο.Οσο για το πλαισιο, αφου γυρεις το ενυδρειο δοκιμασε να το τραβηξεις σιγα σιγα να δεις αν ειναι κολλημενο ή σφηνωμενο.Με προσοχη ομως να μην σπασει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν βγαλω τον πατο δεν θα χουν προβλημα τα πλαινα τζαμια?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα ταλαιπωρηθεις τρελα...και αν σου βγει αν βαλεις εναν δευτερο πατο απο μεσα θα γινει τουμπανο πιο γερο και απο πριν ![]() πανε σε ενα τζαμα το ενυδρειο να σου το κοψει ακριβως και πες του να στο κολληση κιολας
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου ακρηβως το ιδιο σπασιμο ειχα και εγω σε ενα ενυδρειο ,,,ηταν τα μισα λιτρα απο αυτο που εχεις εσυ.
Πηρα ενα κοματι τζαμι περιπου τον μισό πατο και το κολισα απο μεσα μερια καλα με μπολικη σιλικονη . Τρεχη τωρα ενα χρονο και δεν εχει κανενα προβλημα ,,και εχω και μεσα και πετρες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο που κολισα ειχε το ιδιο σπασιμο με το δικο σου,,,δηλαδη δεν ειχε ράγισμα σε αλλο σημειο για να ανοιξη ,,ηταν απο γωνια σε γωνια.
Η βασει ηταν 80 ποντους ,,πηρα ενα τζαμι 40 ποντους μηκος ,και 29 φάρδος,,αφησα ενα μικρο κενο γυρω γυρω για να ξερασει την σιλικονη . Εσενα εχει βλεπω στη γωνια πολυ σιλικονη ,,θα βαλεις ποιο πολυ σιλικονη να περασει απο πανω ,το ιδιο θα κανεις και στην βασει,,,,,βαλε μπολικη . Εγω εβαλα 5 τζαμι ,,εσυ μπορεις να βαλεις και 10 τζαμι,,,ετσι θα παρει ποιο πολυ υψος και θα καλύψει την γωνια σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
[μαυρο: ενυδρειο πρασινο: νεο τζαμι]
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο με φελιζολ στον πατο | Vangelis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 20-09-12 10:05 |
χρυσοψαρο στον πατο | Vangelis21 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 15 | 14-07-12 15:50 |
PH, kh στο πατο βοηθεια! | tolis18gr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 27-10-09 12:33 |
Επισκευή BOYU 100L | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 02-07-07 11:04 |
Επισκευή λιμνούλας | japetus | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 14-03-07 15:16 |