|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα !! άκουσα τις συμβουλές και έκανα την αλλαγή στον βυθό μετά από παρα πολλές ώρες ταλαιπωρίας μπορώ να πω!! Αλλα είδα τεραστια αλλαγή συμπεριφοράς στα ψαρια δεν σταματάνε να σκάβουν και να χαίρονται με την άμμο!! Έβαλα την carat 6 βεβαια είναι άσπρη και όχι βιοτοπικο αλλα από την προηγουμενη είναι 10 φορες καλύτερη! Τώρα θέλω να κάνω μέτρησης σήμερα στο ph να δω τι γίνετε γιατί δεν είναι ασβεστολιθική αλλα λόγο πετρών και background πιστεύω ότι θα πιάνω πάνω 8 θα δούμε....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλυτερα τωρα .
Θα δεις τα ψαρακια τωρα παιχνιδι που θα κανουν με την αμμο |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! εχθές τοποθέτησα εξωτερικό φίλτρο το fluval 306 και σκέφτηκα να αφήσω το εσωτερικό να δουλεύει για κάνα μηνα ταυτόχρονα με το εξωτερικό για να φτιάξω αποικία και στο εξωτερικό έβγαλα από το εσωτερικό το sera siporax και το έριξα στο fluval οποτε γενικά πιστεύω πως ένας μηνα είναι αρκετός! Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι η εξής τα σφουγγάρια που έχω πλέον μονο στο εσωτερικό όταν το σταματήσω πρέπει να τα βγάλω η να τα αφήσω μέσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς? Θα το σταματήσεις το εσωτερικό τελείως?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι!!! το fluval ειναι για 300λτρ για αυτο το πειρα και εγω εχω 180
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με άλγη | gharlito | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 15-05-12 08:30 |
Πρόβλημα με άλγη | pmatsios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 11-03-10 13:47 |
Πρόβλημα με άλγη; | flying_guardian | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 46 | 15-05-08 09:36 |
Πρόβλημα με άλγη | Access | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-11-06 20:14 |
Πρόβλημα με τριχοειδής άλγη | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-08-05 10:42 |