|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτους τους πανεμορφους καλβους ευχαριστω τον κλεοβουλο!
![]() Μην αρχιζετε το κυρηγμα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφοι να τους χαίρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι τα ασχημομούρικα παιδάκια μου
![]() ¶ντε να ετοιμαζόμαστε οι Αφρικάνοι για τον διαγωνισμό.................. |
|
||||
|
||||
![]()
όμορφα τα calvus σου, να τα χαίρεσαι, είναι ζευγάρι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ζευγάρι πυρωμένο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραία
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο στο ενυδρείο που τους είχα μαζί με ένα julie χθες παρατήρησα ότι κυκλοφορούν καμιά εικοσαριά μικρά.
![]() Η τριάδα ήταν κάνα μήνα μαζί και παρόλο που είχαν περάσει κι άλλοι συγκάτοικοι και τα μικρά δεν διακρίνονται καλά ακόμη, πιστεύω ότι είναι καλβάκια ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο Κλεόβουλε
![]() δεν έχω ξαναδιαβάσει για γέννα calvus σε ελληνικό ποστ, διόρθωσε με αν κάνω λάθος. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω κλεοβουλε μακάρι να ειναι απο τους καλβους αλλα το θηλυκο εδώ ειναι έτοιμο να γενισει εχει κατεβάσει σωλήνα εναπόθεσης αυγών και δεν πλησιάζει κανένα ψάρι κοντά στο κοχύλι της ειναι μαζί της και ο αρσενικος τα τροφεους τα έχουν τρομοκρατησει!Απο τι είδα στο YouTube τα μικρά black pearl έχουνε χρωματισμό καφέ προς πορτοκαλί.Παντως οτι και να ειναι ειναι ευχάριστα νέα μπράβο κλεοβουλε!ι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Χώρισε τα το συντομότερο... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα χωρισω αυριο σχεδον ειναι ετοιμη η γυαλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
από αυτά που έχω διαβάσει σε ξένα φόρα είναι πολύ δύσκολο το μεγάλωμα του γόνου
![]() κάτι συμβαίνει εκεί στο 2-3 μήνα και έχουν μεγάλο ποσοστό θνησιμότητας |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ξαναπάρει γέννα απο A.calvus αλλά δεν επιβίωναν σε κοινωνικό
![]() Ξέρω κι άλλους φίλους που είχαν πετυχημένες γέννες απο A.compressiceps. Κι εδώ τα A. sp. "Compressiceps Shell" http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52040 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
300 λιτρα Κοινωνικο Tanganyika | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 28-04-12 15:45 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
120 λιτρα tanganyika | medico | Tanganyika | 3 | 05-03-11 00:09 |
60 λιτρα μινι-tanganyika | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 02-05-09 08:46 |
tanganyika σε 70 λιτρα.... | imichal | Tanganyika | 4 | 26-12-07 00:22 |