|
|
||||
|
||||
![]()
το νιμα για την φωλια ειναι αχρηστο,βγαλτο.τα παπαγαλακια δεν βαζουν υλικα μεσα στην φωλια.εαν θες μπορεις να του βαλεις λιγο ροκανιδι(αυτο για τα τρωκτικα)για να εχουν να πατανε οι νεοσσοι να μη στραβωσουν τα ποδια τους.αλλα και παλι δεν ειναι συγουρο οτι θα το δεχτει η θηλυκια,μπορει να το πεταξει εξω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο πολυ καλη δουλεια!Σιγουρα θα χουν παθει την πλακα τους καθως μεσα σε λιγο καιρο απο το κλουβακι βρεθηκαν στην ανετη κλουβα!Οπως ειπαν και ποιο πανω βγαλε το νημα δεν κανει τιποτα.Το πολυ πολυ να το απλωσουν σε ολο το κλουβι και να σκαλωσει κανενα στα ποδια τους!
Καιι καλους απογονους!!!!
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω κι εγω κατι,που ειμαι τελειως ασχετη ?
αυτα τα παπαγαλακια,ειναι χιλια τοις εκατο εκτροφης και δεν ειναι αναπαραγωγες απο ελευθερα που εχουν πιαστει? μηπως παρω κι εγω,γι αυτο ρωταω.. και πως ξεχωριζεις το αρσενικο απο το θηλυκο και ποσα χρονια ζουν περιπου οταν οι συνθηκες ειναι καλες και σωστες? |
|
||||
|
||||
![]()
ναι είναι όλα εκτροφής. υπάρχουν δύο είδη τα κοινά ευρωπαϊκά και τα εγγλέζικα που είναι λίγο πιο μεγαλόσωμα και στρουμπουλά.
στο σημείο πάνω από το ράμφος, τα αρσενικά έχουν μπλε/θαλασσί χρώμα, και τα θηλυκά καφέ. ζουν περίπου 15 χρόνια και αν τους κρατάς μια απλή καθαριότητα και ποικίλη διατροφή δεν είναι φιλάσθενα. μπορούν να μάθουν και κανα δυο κουβέντες |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ζουν εξω ομως τον χειμωνα ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορούν και να ζήσουν σε πολύ προφυλαγμένο σημείο (εδώ στην πλατεία Χαλανδρίου είχαν τα παλιά χρόνια μια κλούβα έξω) αλλά δεν είναι το ιδανικό τους. κατάγονται από την Αυστραλία. επίσης αγαπούν την συντροφιά σου. προσοχή στο γατί.
|
|
||||
|
||||
![]()
τα γατια μου εχουν παθει γενικως εναν νευρικο κλονισμο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω ολλους
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παπαγαλακια | renaki17 | Άλλα ζώα | 10 | 04-06-12 12:57 |