|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα !! το εσωτερικό λέει πως γυρνάει τα λίτρα μου 6 φορες σε μια ώρα και αν υποθέσουμε πως τα καθαρά λίτρα λόγο πετρας βυθού background είναι πολύ λιγότερα μάλλον γίνετε περισσότερο από 6 φορες!!
τώρα routines 1 φορα την εβδομάδα αλλαγή νερού 50% θερμοκρασία 26.5-27 τάισμα 2 φορες την ημερα είτε με "πελετς" είτε με φιλαράκια περίπου 3 μέρες το ένα 3 μέρες το άλλο τα παο και μια μέρα νηστεία την εβδομάδα.Μετρήσεις με υγρά test τις api ph 8,5 ΝH3/NH4 0 NO3 0,2-0,3 περίπου νιτρώδη δεν έχω αγοράσει ακόμα!αλλαγή γιαλοβαμβακα κάθε εβδομάδα με την αλλαγή νερού τα υπόλοιπα μένουν όπως έχουν! επισυνάπτω και μερικές φωτό ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα χρειαστει καποια στιγμη να αλλαξεις το χαλικι με αμμο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν βλέπω ιδαίτερο πρόβλημα άλγης
![]() (ίσως έχεις λίγο κυανό) Πρόταση μου/παρατηρήσεις: -βάλε τον κυκλοφορητή που έχεις (στραμένο παράλληλα με την επιφάνεια του νερού) -άφησε μία λάμπα να ανάβει -βάλε κάνα zebra nerite -το χαλίκι θέλει αλλαγή με άμμο -θερμοκρασία γύρω στους 25 είναι καλά -στο φίλτρο άφησε το ενυδρειακό βαμβάκι, τα 2 σφουγγάρια κι ανάμεσα τους βάλε βιολογικό υλικό -τις ανούμπιες ξέθαψε τες (δεν φυτεύονται) και δέστες πάνω στις πέτρες γιατί θα σαπίσουν καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
οπως τα ειπε ο κλεοβουλος ειναι απλα εγω επιμενω στο εξωτερικο θα σου χρειαστη μεγαλωνοντας τα ψαρια και βγαζοντας γεννες σιγουρα θα εχεις θεματα αργοτερα. ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου δεν μας ειπες?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Afrikanos : 10-04-13 στις 13:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() -βάζεις σε βαρέλι με όσο νερό του ενυδρείου μπορείς τα ψάρια, με μια αεραντλία να δουλεύει για ασφάλεια αν καθυστερήσεις -κάνεις τις αλλαγές που πρέπει στο ενυδρείο (βγάζεις νερό,πέτρες,χαλίκι) -επαναφέρεις τις πέτρες, προσθέτεις την άμμο καλά πλυμένη, βάζεις φρέσκο νερό με αντιχλώριο, αδειάζεις μέσα το βαρέλι με το παλιό νερό και τα ψάρια, βάζεις το φίλτρο ξανά σε λειτουργία et voila! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ για όλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω ενα 200λτ (ακομα) και πετρες σαν τις δικες σου .
Εβαλα μεσα 2 zebra snails και σε μια βδομαδα το ενυδρειο εγινε γυαλι αλλα επειδη ηθελα λιγη αλγη εβγαλα το ενα και τωρα απλα ειναι ελενχομενη η κατασταση και επισης την τρωνε και τα ψαρια μου. Επισης το χαλικι πρεπει να φυγει και θα σου πρωτεινα αμμο χαλαζιακη (Ερμης) ανακατεμενη με αραγωνιτη (50-50). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με άλγη | gharlito | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 15-05-12 08:30 |
Πρόβλημα με άλγη | pmatsios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 11-03-10 13:47 |
Πρόβλημα με άλγη; | flying_guardian | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 46 | 15-05-08 09:36 |
Πρόβλημα με άλγη | Access | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-11-06 20:14 |
Πρόβλημα με τριχοειδής άλγη | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-08-05 10:42 |