|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω ιδεα απο τι ειναι τα τραπεζακια ειναι 15ετιας παντως αλλα φαινονται στιβαρα.Πως μπορω να μαθω απο τι ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι παρόμοιο εχω και εγω για βαση εξέχει 3-4 εκ αλλα ειναι οκ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα προτεινα στον φιλο μας,να μην προχωρησει σε τετοια λυση,για πολλους λογους.Οι βασικοι ειναι.
1) Αλλο 100 λιτρα,και αλλο 200 λιτρα.(Σηκωσε 3 εξαδες νερο και θα καταλαβεις για τι βαρος μιλαμε. 2)Τα τραπεζακια δεν εχουν χιαστη στηριξη,οποτε σε μια πλαγια δυναμη (πχ σεισμο) θα γινει χαμος
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβασε μια φωτο τα τραπεζακια,,μετρα το παχος του ξυλου .
Απο κατω θα βαλεις ενα φελιζολ το κενεο που λες οτι θα υπαρχη μην το φοβασε ,,αλλο να φοβασε τα τραπεζακια που λες. Βγαλτα φωτο να τα δουμε. Και αλλο 100 λ,και αλλο 200 λ,,,βαλε και τα υλικα που θα βαλεις μεσα στο ενυδρειο ,,καλα σε λενε τα παιδια.
|
||||
|
||||
![]()
Kατ αρχην καλη αρχη στο ολο βημα σου!
Θα μπορουσες να δοκιμασεις τα τραπεζακια ανεβενοντας πανω εσυ ή να ανεβασεις πανω καποιον 70-80 κιλα σε καθε ενα τραπεζακι μονο του και απο εκει θα καταλαβεις αν αντεχουν!Επισης πριν βαλεις το ενυδρειο πανω εκει να βαλεις χιαστες στα ποδια ουτος ωστε να ενωθουν ποιο σωστα και να κατανεμιθει καλυτερα το βαρος!Αλλα οχι καθε τραπεζι χωριστα να δεσουν τα τραπεζακια μεταξυ τους καπως ετσι δηλαδη!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ροδακια σε επιπλο ενυδρειου? | HoG | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 13-12-07 18:32 |
Επιπλο ενυδρειου | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 06-06-05 12:49 |