|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα τα βρεις εύκολα.
απο φωτισμό τι έχεις; το εσωτερικό δεν επαρκεί μόνο του για αφρικάνικο, έχεις μικρή κυκλοφορία στο ενυδρείο και ενδεχομένως και μικρή επιφάνεια αποίκησης βακτηρίων (δεν το έχω δουλέψει, το συμπεραίνω επειδή είναι εσωτερικο). |
|
||||
|
||||
![]()
2 T5 highlight 45w αν θυμάμαι καλά. 8 ώρες κάθε μέρα!! Έχει 800l/H το εσωτερικό έχω αγοράσει και έναν κυκλοφορητή 800/h αλλα δεν τον έχω βάλει ακόμα γιατί δοκιμαστικά που το έβαλα έγινε χαμός μέσα στο ενυδρείο τα σήκωσε όλα στο αέρα!!! Τώρα για αποικίσει βακτηρίων σκέψου έχω μηδενική αμμωνία και νιτρικά έχω αφήσει μέσα 3 σφουγγάρια ,υαλοβαβμακα και πρόσθεσα Sera Siporax
|
|
||||
|
||||
![]()
καλύτερα θα σε βολέψει ένας κυκλοφορητής τύπου wave maker πχ http://www.petsupermarket.gr/2901/%C...%BF%CF%8D.html
αυτός ανοίγει περισσότερο τη δέσμη νερού |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο σου ειναι σαν βαλτος μονο με το εσωτερικο !!θα χρειαστης εξωτερικο φιλτρο οποσδηποτε στα αφρικανικα θες φιλτρο που θα γυρναει τα λιτρα σου τουλαχιστον 5 φορες.μην ψαχνεις να βρεις γιατι εχεις τοσες αλγες λοιπον η κυκλοφορια στο βυθο σου ειναι μηδενικη. μη βαλεις κυκλοφορητη στα λιτρα σου θα γινει πλυντηριο δεν αρεσκονται η mpunes σε αυτο .με το εξωτερικο και ενα spreybar θα λυσεις το προβλημα σου απλα και ευκολα.
πες μας και τις ρουτινες σου αν θες και της μετρησεις σου βεβαια. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα !! το εσωτερικό λέει πως γυρνάει τα λίτρα μου 6 φορες σε μια ώρα και αν υποθέσουμε πως τα καθαρά λίτρα λόγο πετρας βυθού background είναι πολύ λιγότερα μάλλον γίνετε περισσότερο από 6 φορες!!
τώρα routines 1 φορα την εβδομάδα αλλαγή νερού 50% θερμοκρασία 26.5-27 τάισμα 2 φορες την ημερα είτε με "πελετς" είτε με φιλαράκια περίπου 3 μέρες το ένα 3 μέρες το άλλο τα παο και μια μέρα νηστεία την εβδομάδα.Μετρήσεις με υγρά test τις api ph 8,5 ΝH3/NH4 0 NO3 0,2-0,3 περίπου νιτρώδη δεν έχω αγοράσει ακόμα!αλλαγή γιαλοβαμβακα κάθε εβδομάδα με την αλλαγή νερού τα υπόλοιπα μένουν όπως έχουν! επισυνάπτω και μερικές φωτό ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα χρειαστει καποια στιγμη να αλλαξεις το χαλικι με αμμο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν βλέπω ιδαίτερο πρόβλημα άλγης
![]() (ίσως έχεις λίγο κυανό) Πρόταση μου/παρατηρήσεις: -βάλε τον κυκλοφορητή που έχεις (στραμένο παράλληλα με την επιφάνεια του νερού) -άφησε μία λάμπα να ανάβει -βάλε κάνα zebra nerite -το χαλίκι θέλει αλλαγή με άμμο -θερμοκρασία γύρω στους 25 είναι καλά -στο φίλτρο άφησε το ενυδρειακό βαμβάκι, τα 2 σφουγγάρια κι ανάμεσα τους βάλε βιολογικό υλικό -τις ανούμπιες ξέθαψε τες (δεν φυτεύονται) και δέστες πάνω στις πέτρες γιατί θα σαπίσουν καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Afrikanos : 10-04-13 στις 13:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με άλγη | gharlito | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 15-05-12 08:30 |
Πρόβλημα με άλγη | pmatsios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 11-03-10 13:47 |
Πρόβλημα με άλγη; | flying_guardian | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 46 | 15-05-08 09:36 |
Πρόβλημα με άλγη | Access | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-11-06 20:14 |
Πρόβλημα με τριχοειδής άλγη | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-08-05 10:42 |