|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω το elite εχει τρια καλαθακια ενω το αλλο δυο,αρα εχει χωρο για περισσοτερο βιολογικο υλικο η κανω λαθος παιδια!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το fluval εχει σιγουρα 2, αν εννοεις αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
αληθεια το fluval το 106 τι χωραει πραγματικα απο βιολογικο υλικο,και αν μπορουσε και ο Nick74 να μας πει αντιστοιχα για το elite 40,ετσι για να γινει καποια συγκριση!θα ειμουν υποχρεως μιας και σκεπτομαι για την αποκτηση ενος τετοιου φιλτρου αλλα δεν εχω καταληξει ακομα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η εντυπωση μου ειναι, μιας και δεν ειμαι τοσο παλιος στο χωρο για να δουλεψω ενα φιλτρο τοσα χρονια, οτι τα eheim μου γεμιζουν περισσοτερο το ματι ως "σκυλια". Εχουν και αυτα τα αρνητικα τους, οπως οτι εχουν μεινει πολυ πισω (τα παλια μοντελα τουλαχιστον) σε λειτουργιες που κανουν τη ζωη μας πιο ευκολη, αλλα δειχνουν μεγαλυτερη αξιοπιστια απο τα υπολοιπα. Η αποψη μου ειναι οτι αξιζουν τα χρηματα τους απο την πλευρα της αξιοπιστιας και μονο, πραγμα πολυ βασικο φυσικα. Τα αλλα φιλτρα, ομως, δινουν αλλες δυνατοτητες, κυριως σε θεμα χρησης.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ELITE Crystal-Flo Model 40 | nitro1981 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 31-03-13 23:52 |
Φιλτρο ELITE Crystal-Flo Model 80 | Markos145 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-02-12 21:25 |
Anubia - Elite - DIY | Avaya | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 12-11-09 13:07 |
Elite ? | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 14-12-07 06:13 |
TOP MODEL | batza | Malawi | 6 | 20-10-04 20:47 |