|
|
|||
|
|||
![]()
τα στικακια δεν ειναι αξιοπιστα.....αυτο το ελαχιστο που σου δινει το jbl ειναι αρκετο για να σου στειλει τα ψαρια.πρεπει τα ΝΟ2 να ειναι 0
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ στο τεστ της JBL πρέπει μετά τους δείκτες να είναι άχρωμο το νερό;Όπως έγραψα και πιο πάνω δεν έχει μικρότερη ένδειξη το χρωματολόγιο.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- φιλε μου απο jbl δε γνωριζω γιατι παντα api χρησημοποιω.απλα νομιζα οτι μετρας νιτρωδη ακομα
CMAS-ΕΟΥΔΑΤΚ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas27 : 06-04-13 στις 13:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι το JBl δίνει νιτρώδη!Και εγώ μπερδεύομαι κάποιες φορές...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια ματια που ερηξα στο ιντερνετ, δεν εχει απολυτο μηδεν το συγκεκριμενο τεστ
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξέρω και εγώ...Στο τέστ και καλά το έχει σε πράσινη περιοχή (οκ). Γενικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει απόλυτο 0 στα τεστ. Δλδ. εάν υπήρχε τεστ στο εμπόριο που μετράει κλάσματα του mg/l θα μέτραγε σίγουρα εκεί που άλλα θα έδειναν 0. |
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει, με τις χρωματικες διαφορες απολυτη σιγουρια δεν υπαρχει. Λιγο ο φωτισμος, λιγο τα ματια κανουν πουλακια...
------------------------- Στο θεμα μας, παντως, οι ξαφνικοι θανατοι εχουν συνηθως να κανουν με κακης ποιοτητας συνθηκες νερου. Αμμωνια, νιτρωδη ή υψηλα νιτρικα. Αν δεν εχουν εξωτερικα σημαδια, (π.χ. ich αν εξακολουθεις να κανεις τις αλλαγες με διαφορα 5 βαθμων κελσιου ή καποιο αλλο που να δηλωνει ασθενεια), δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Θα σου προτεινα, παντως, να τα παρατηρησεις πολυ λεπτομερως για να δεις αν εχουν καποιο εξωτερικο σημαδι ασθενειας, ειτε περιεργη σημπεριφορα (να βαριανασαινουν, να μην εχουν ορεξη για φαγητο, να μην ειναι πολυ κινητικα).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 06-04-13 στις 14:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετρώντας no2 με jbl και sera, το πρώτο μου τα βγάζει ελάχιστα μετρήσιμα (χωρίς να ταιριάζει απόλυτα το χρώμα του μπουκαλιού με αυτά του φυλλαδίου), η sera τα βγάζει 0. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί Θάνατοι | antricos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 28 | 28-08-12 13:53 |
Ξαφνικοί θάνατοι guppies | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Ζωοτόκα | 14 | 04-07-07 16:34 |
Ξαφνικοί θάνατοι! | giannisg | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 09-03-07 22:04 |
Ξαφνικοί θάνατοι εγκυων molly | pani | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-03-06 13:52 |
Ξαφνικοί θάνατοι σε Corydoras... | γαυρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 27-12-02 23:23 |