|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μία άλλη απορία είναι τι κάνω με ψύξη για το καλοκαίρι. Είδα σε ένα thread ότι συνήθως τοποθετούνται ανεμιστηράκια, αλλά δεν νομίζω οτι είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνη μου. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κρατήσω τη θερμοκρασία σταθερή το καλοκαίρι; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι....
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν και ετοιματζίδικα:
http://www.petsupermarket.gr/221/%CE...%B9%CE%B1.html http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2184 αλλά ο controller είναι απαραίτητος (μπορείς να βρεις κάποιον να σε βοηθήσει σε αυτό)... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενα καλοκαίρι το καθένα έβγαλε...και μετά ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα έχω δοκιμάσει, σκουριάσανε δηλαδή ή απλά σταματησαν να δουλεύουν; Τα DIY μου είναι σαν καινούρια μετά από 2 καλοκαίρια χρήσης (μόνο 1 βιδα έχει αρχίσει να σκουριάζει λίγο και θα αντικατασταθεί)...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ανοιξα,τα "καθαρισα", τα εκλεισα...δεν αλλαξε τπτ. Οσες φορές κι αν το δοκίμασα Νομίζω πως τα diy με ανεμιστηράκια υπολογιστών, είναι πιο σκυλιά...
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προσωπικα παντος ειμαι κομπλε κ χωρις ανεμιστηρακια.. Το εχω σε σκιερο κ δροσερο μερος.. Ακομα κ σε καυσωνες δεν ανεβαζει στο ενυδρειο πανω απο 0,5 βαθμους.. Την θερμοκρασια την ελεγχω με κοντολερ.. Ισως ειναι κ το σπιτι ετσι που βοηθαει
![]() |
![]() |
Tags |
αρχάριος, betta, μονομάχος, νεό ενυδρειό |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία Ενυδρείου Τροπικού Υφάλου (Reef) Συμβουλές Τεχνικές Λύσεις | accnt | Reef | 9 | 10-04-17 08:49 |
Δημιουργία Καινουριου Ενυδρείου | danaek | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-10-12 16:36 |
Δημιουργία Ενυδρείου | danaek | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 10-10-12 21:52 |
Δημιουργία Ενυδρείου για Pearlscale | Diabolist23 | Χρυσόψαρα | 13 | 21-06-12 11:57 |
συμβουλές για δημιουργία ενυδρείου για μονομάχο | sira | Bettas | 21 | 25-02-07 21:19 |