|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν με έχει συνηθίσει ακόμα τελείως, να τον αφήσω να πετάξει στο δωμάτιο????
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχει αναλυτικές οδηγίες στο greekbirdclub.com εξαρτάται πάντα και από την προσωπικότητα του κάθε πτηνού, εγώ βλέπω το κάθε ένα είναι διαφορετικό από το άλλο. δεν είπα να σου ζήσει, να σου ζήσει!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιας και εχεθ ξεφυγει το θεμα(χα0χα0χα0)
![]() ![]() να πω οτι απο χθες απεκτησε κι αλλο μελος οι ζωοοικογενεια μου καθως βρηκα ενα αδεσποτο ημιαιμο κουταβακι και το κρατησα!!! ειναι περιπου εναμιση μηνων το ταιζα ξηρα τροφη για κουταβια και τρωει με πολυ λαιμαργια και σημερα θα παρει banmith για ενδοπαρασιτα και θα λουστει με αποπαρασιτικο σαμπουαν... θα ηθελα να ρωτησω αν κανει να της βαλω σκαλιμπορ η advantix τα εμβολια θα τα ξεκινησει σε δυο εβδομαδες περιπου ταν θα ειναι δυο μηνων |
|
||||
|
||||
![]()
το advantix δεν το χρησιμοποιούμε σε κουτάβια (νομίζω οτι είναι για άνω των 10κιλών σκύλους).
για το κολάρο δεν ξέρω. αν φοβάσαι τις σκνίπες, μέχρι να το πας σε γιατρό να τους έβαζες τ απογεύματα λίγη σιτρονέλλα? που είναι η Leda που είναι ειδική? να σου ζήσει το μικράκι, βάλε φωτό |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσθηκη και αλλων ψαριων;;; | ulisse | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-12-12 17:24 |
1η παρουσιαση | aNe | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 23-12-10 23:04 |
παρουσιαση | asourtzo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 11-06-07 14:57 |