|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σόρυ να μουχλιάζει εννοούσα...
![]() Κοιτάξτε παιδιά έχω αρχίσει και μια νέα καλλιέργεια σε τύρφη και αναπαράγονται μια χαρά και εκεί και σαφώς δεν την αφήνω να λασπώνει!! ![]() Σκυλοτροφή χρησιμοποιώ.. ![]() ![]() Θα έχω πρόβλημα?? Όταν λέω ότι δεν κολλάνε στη θήκη του cd δεν κολλάνε και τα βρίσκω πάντα γύρω από την τροφή και παιδεύομαι μέχρι να χωρίσω το χώμα από τα σκουλίκια.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι όμως όταν ποτίζω με νερό βρύσης τότε το ph συνεχώς ανεβαίνει και έτσι μακροχρόνια δεν θα υπάρξει πρόβλημα νομίζω...
![]() ![]() ------------------------- καμιά άλλη γνώμη???? ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 06-04-13 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω 0,5 λιτρο τυρφη σε 100 λιτρα ενυδρειο κατεβαζει το πεχα και περιμενεις να ανεβασεις το πεχα της τυρφης επειδη το κανεις φστ φστ με νερο;!;!;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εχω 2-3 καλιεργειες και εχω δωσει αλλες τοσες σε φτηνο φυλλοχωμα,τωρα το πεχα ετσι το νερο αλλιως μηπως το μακρυναμε πολυ το θεμα?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω αλλα ε κλαιν πειραματα κανουμε...γιατι δεν ξερω αλλα τεσπα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω ξαναλεω παντως σε ενα σκοτεινο ντουλαπι τα χω με φτηνο φυλλοχωμα.Τα αφηνω νηστικα, αποτιστα(καμια φορα τα δερνω κιολας σσσσσ)και μολις τα ταισω και ραντισω γεμιζει ο κοσμος! ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Grindal????? | harmasn | Διατροφή | 13 | 13-12-12 22:09 |
Grindal | Vangelis21 | Διατροφή | 8 | 12-05-12 00:02 |
grindal | redman88 | Διατροφή | 9 | 27-04-11 17:14 |
Grindal | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-12-07 22:26 |