|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!χθες αγορασα απο το quιcko ενα φωτιστικο με 2 τ5 λαμπες 24watt για να εχω περισσοτερο φως για τα φυτα.πριν ημουνα στα 30watt με 2 t8 τωρα πηγα στα 48watt.ακομα πηρα μια σιτα σημερα κ εφτιαξα αυτο εδω που ειδα σε ενα ξενο φορουμ για να μην πηδανε τα ψαρια.διαβασα οτι δεν επηρεαζει το φως.ετσι ειναι?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα και εγω προσφατα το ιδιο φωτιστικο. Η σιτα που εβαλες δε νομιζω να ειναι τοσο αποτελεσματικη για να μη φυγει ψαρι γιατι τα ''ματια'' τα βλεπω μεγαλουτσικα. Προσωπικα εχασα δυο minnow την πρωτη εβδομaδα επειδη κανανε σαλτο αλλα οταν συνhθισαν το χωρο δεν ειχα αλλες απωλειες. Τη μεταbααση απο τα 30 στα 48 την εκανες μια και εξω? Λαμπες πηρες αλλες ή εβαλες αυτες που ειχε πανω? Εγω τις αλλαξα και εβαλα μια daylight και το φως ειναι πολυ πιο φυσικο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο σημερα αρχιζω προσαρμογη για τα φωτα.τα ειχα 3 με 12 αναμμενα,τωρα τα αρχισα 7 με 12 κ θα τα ανεβασω σταδιακα.απο λαμπες τωρα κρατησα την μια 10000k που ειχε και εβαλα και μια philips που βρηκα 4000k.ηθελα να βαλω sylvania grolux αλλα δεν βρηκα με τπτ.σε 10 μαγαζια πηγα. http://www.lampspecs.co.uk/Light-Bul...tt-840-Philips οσο για την σιτα τωρα την εβγαλα και εβαλα τζαμι μπρος και πισω!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
grolux παντως εγω πηρα απο τον Ιγνατιο.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο αλγες πως πας με τα 48 watt στα 60 Λιτρα? Εχεις co2 ?
|
||||
|
||||
![]()
απο αλγες δεν εχω τπτ φιλε μου.το ενυδρειο ειναι πεντακαθαρο.co2 δεν εχω αλλα ριχνω μισο ml exchel μερα παρα μερα αντε το πολυ ανα 2 μερες!!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | george28 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-06-11 13:50 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |