|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο μπραβο
![]() ![]() βαλε καμια φοτω ακομα τι τσιγκουνιες ειναι αυτες βαλε να παρουμε λιγο ματι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο φίλε μου....
Μην τυραννας τον κόσμο και μην κανεις οικονομία στις φωτογραφίες.. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο φιλε!!!!μπραβο!!
![]() ![]() μονο για το φοντο θα διαφωνησω!!!καφε θα ηταν προτιμοτερο!!νομιζω το μαυρο τα ψιλοστρεσαρει!!!
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι μαυρο εχει δικιο ο τρυφωνας πρεπει να το αλλαξεις γιατι τα στρεσσαρει πολυ οχι λιγο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Γαβριλε με το ομορφο ενυδρειο σου
![]() Ενα - δυο σημεια μονο που θα αλλαζα προσωπικα: τραβα την ανουμπια λιγο πιο αριστερα να μην ειναι "κεντρο γηπεδου" και κατω απο το φως , καθως επισης και τις ludwigia καν'τες συσταδα και βαλτες πιο δεξια. Στο κεντρο ισως καμια κρεμαστη ριζα να εδινε πιο πολυ το αισθημα της ασφαλειας στα δισκακια σου με τη σκιαση που θα παρειχε. Keep going...... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο πολύ καλή δουλειά!!!Την anubia λίγο σε πιο σκιερό μέρος...αλλά τα υπόλοιπα μου αρέσουν πάρα πολύ ως έχουν!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Το φοντο ειναι μαυρο αλλα σιγα σιγα γινεται καφε απο την αλγη ![]() Μιχαλη εχω στα υποψην αυτα που μου ειπες ![]() Οτι βλεπετε οτι κατι δεν ειναι καλα ειμαι ολος αυτια! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
250 λιτρα δισκοενυδρειο ερωτηση? | kikonec | Δίσκοι | 1 | 19-03-12 20:57 |
ΝΕΟ ΔΙΣΚΟΕΝΥΔΡΕΙΟ | touak1982 | Δίσκοι | 2 | 27-07-10 08:44 |
Δισκοενυδρειο | Krisos | Δίσκοι | 59 | 01-05-09 03:28 |