|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν το ανεφερα επιτηδες, γιατι δεν το εχω εφαρμοσει ακομα και δεν μπορω να το υποστηριξω ως θεωρια. Απο την αλλη, δεν ηθελα να τα μπλεξω τα πραγματα. Θα ηταν χρησιμο, παντως, να κανεις μια πληρη αναπτυξη του θεματος καποια στιγμη, σε ενα ξεχωριστο θεμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το εφαρμοζω απο το καλοκαιρι και εκτος οτι δεν εχω δει κανενα αρνητικο στα ψαρια, εχω δει μαλλον θετικα αποτελεσματα στις γαριδες (που τα αποτελεσματα φαινονται πιο αμεσα)
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αμφιβαλλω καθολου, αντιθετως.
|
||||
|
||||
![]()
πάρα πολύ χρήσιμο και πολύ αναλυτικό!!!
μπράβο για τον κόπο σου και για το αποτέλεσμα, σ ευχαριστούμε πολύ! δεν ξέρω τι κάνετε για την μετακίνηση του γεμάτου βαρελιού με το προετοιμασμένο νερό, εγώ επειδή αδυνατώ διαφορετικά, χρησιμοποίησα μια μεταλλική βάση για γλάστρες που ήδη είχα στο σπίτι τέτοιου τύπου και το ακουμπάω πάνω όταν είναι άδειο |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο θόδωρε πολύ χρήσιμο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστούμε Θοδωρή!
Στο κάνω υπόμνημα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού! | noutsman | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 11-05-12 22:33 |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
Αλλαγές νερού | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 15-12-04 13:03 |
Αλλαγές νερού. | manosdr | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 11 | 26-06-04 12:17 |
αλλαγές νερού | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-06-04 13:24 |