|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω την εντυπωση οτι η θερμοκρασια ειναι υψηλη για αυτα τα ψαρια και καποιος πιο εμπειρος να πει τον φιλο σε τι θερμοκρασια να την κατεβασει.Αν οντως δεν κανω λαθος τοτε μπορει να ειναι ακομα ενας λογος αυτος που ψωφησε το θυληκο
|
||||
|
||||
![]()
πετρες εχω μεσα... αυτη την τροφη μου εδωσε ο πετσοπας... αλλα κανω λιγο υπομονη μεχρι να περασω και να παρω ενα 200-300αρι
|
||||
|
||||
![]()
Που θες να περασεις?
|
||||
|
||||
![]()
Στη σχολη επιστημων της θαλασσας στη Μυτιληνη!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εγω περυσι ηθελα ιχθυοκαλλιεργιες μεσολογγι αλλα δεν μπορουσα να παω.Καλη επιτυχια σου ευχομαι.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω φετος ξαναδεινω γιατι απετυχα περσυ για 50 μορια... Ευχαριστω παντως!!!
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο τα έχουμε ξαναπεί τα περισσότερα, αλλά δεν έκανες κάτι
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=60840 Μέχρι να περάσεις (καλή επιτυχία!) στη σχολή επιστημών της θάλασσας.... άρχισε εφαρμογή στις επιστήμες του γλυκού ![]() Δώσε τα ψάρια να μην ταλαιπωρούνται άλλο, βάλε 5-6 αρσενικά γκάπυ να έχεις να ασχολείσαι και όταν με το καλό πάρεις μεγάλο ενυδρείο εδώ είμαστε να βοηθήσουμε να το στήσεις σωστά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΗΜΑΔΙ ΣΕ OSCAR | angelos7577 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 21-03-08 12:11 |
Λευκο σημαδι στο στομα | dianik06 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 15-01-08 11:13 |
Πορτοκαλη σημαδι...... | johnsin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 11-09-07 18:33 |
Κοκκινο σημαδι.sos | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-01-07 18:19 |
Καρντιναλ με σημαδι | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 23-12-05 12:36 |