|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη genecr : 01-04-13 στις 14:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αντε με το καλο!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ, βέβαια από 4 ψαράκια μέχρι να γίνει αποικία εεεεεεχουμε καιρό
![]() τα ψαράκια πάνε καλά. έχουν σταματήσει τα πολλά ξυσίματα και οι μετρήσεις είναι καλές (όλα 0 με τόσες αλλαγές νερού). θα συνεχίσω την καθημερινη ρουτίνα αλλαγής νερού για κάποιες μέρες, ώστε να σιγουρευτώ για τη βιολογία. |
|
||||
|
||||
![]()
εχθές με την εβδομαδιαία αλλαγή νερού στο 200λιτρο με τα calvus (που είχα βάλει για 1 μέρα τα μικρά μουλτις) άλλαξα και θέση στα κοχύλια που έχουν μείνει μέσα (τα στοίβαξα στην δεξιά μπροστά γωνία). μετά από καμια ώρα τι να δω... το υποτιθέμενο φαγωμένο μουλτις να κάθεται πάνω από 1 κέλυφος
![]() ![]() ![]() μετά από 3 βδομάδες ζει ακόμα ο κομάντο ( αν και είναι υποσιτισμένο). αμέσως το έβγαλα και το έβαλα στο μικρό με τα υπόλοιπα 4, αλλά δεν είχε και την καλύτερη υποδοχή ![]() ελπίζω να τη βγάλει καθαρή γιατί έχει μείνει και πίσω στην ανάπτυξη… |
|
||||
|
||||
![]()
Ταϊζε πρωτεϊνη να δυναμωσει και πιστευω θα ειναι μια χαρα.
Και στα δικα μου, (που ειμαι στην αρχη της αποικιας) εχω ενα πιο μικρο που το εχουν κυνηγησει παρα πολυ τα μεγαλυτερα, αλλα δειχνει να παιρνει τα πανω του σιγα-σιγα. Δεν καταλαβαινουν τα ατιμα απο τετοια ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη κατ'αρχήν, αν ξεφέυγω από το θέμα, αλλά δεν ξέρω πού αλλού να θέσω την ερώτηση. Η συγκεκριμένηhttp://www.tropical.pl/cichlidcarniv...d257,0,en.html τροφή μπορεί να δωθεί σε μούλτις; Αφού βέβαια την κάνουμε σκόνη. Μιας και τα στόματα των ψαριών είναι μικρά, και στην αρχική της μορφή (pellets) δεν βυθίζεται.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60l multies | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 01-03-13 18:54 |
τροφη για multies | poet | Διατροφή | 0 | 11-08-12 19:25 |
Multies με....? | billos95 | Tanganyika | 7 | 29-11-11 23:11 |
multies babys | Obelix(Reifen) | Tanganyika | 15 | 08-07-04 16:16 |