|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραία!!!
και η χρήση των κεραμιδιών πολύ εύστοχη και φιλική στο μάτι, μπράβο. |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ πολυ ομορφη.......
|
||||
|
||||
![]()
Φέτος ήρθε η ώρα για αναβάθμιση !!! Έτοιμοι για τον τετραπλασιασμό?
Απομακρύνθηκαν ότι είχα βάλει γύρο από την λίμνη. Ακόμα τα κοιτάζω και δεν μπορώ να καταλάβω που κρυβόντουσαν όλα αυτά τα υλικά !!! ![]() Ο χώρος βρέθηκε και το προσχέδιο φτιάχτηκε. ![]() ![]() ![]() ![]() Ο όγκος θα είναι 4 φορές μεγαλύτερος από τον παλιό ~3.200lt Σε 1 εβδομάδα θα μου έρθει το γεωύφασμα και το liner 4μ x 6μ με 40 χρόνια εγγύηση. Κυκλοφοριτής 6.000 lt/h Φίλτρο 150lt (να δω πως θα το γεμίσω!!!, βιολογικό υλικό Κ1 δεν έχω βρει ακόμα σε ελληνικό μαγαζί). Bottom drain δεν βάζω, αλλά σκέφτομαι για DYI skimmer. Ψάρια θα προσθέσω άλλο ένα ΚΟΙ να φτάσω τα 3 και θα ψάξω για τιλάπια. |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν φτιαχνεις κανενα bakki shower.... που να πεφτει σαν καταρακτης..... για ψαξτο λιγο..... θα ειναι πολυ πρακτικο και ομορφο......
------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showthread....t=bakki+shower
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη douran_p : 01-04-13 στις 11:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλη τυχη με την κατασκευη της λιμνης θα γηνη πολη ομορφη ^^
|
|
||||
|
||||
![]()
καλο κουραγιο με το σκαψιμο!Το προηγουμενο αποτελεσμα ηταν πολυ ομορφο αυτο φανταχομαστε ακομη καλυτερο!Θελουμε φωτο απο ολοκληρη την διαδικασια!
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο αποτελεσμα!
Σιγουρα κι η πιο μεγαλη λιμνη θα ειναι φανταστικη.... ![]() Δε ξερω αν διαθετεις κι αλλο χωρο απο τον υπαρχον ,αλλα εγω θα την εκανα ακομη πιο μεγαλη. ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
φίλτρο για λίμνη | xristosss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-05-11 00:06 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |