|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.petsupermarket.gr/4307/%C...ting-lamp.html
http://www.petsupermarket.gr/4308/%C...ting-lamp.html
|
||||
|
||||
![]()
Εγω την χελωνιτσα που ειχα ειχε φτασει στοθς 30++ ποντους και πηγα την αφησα στον ζωολογικο κηπο που εχουμε στην αθηνα (δεν θημαμε πωσ λεγεται εναν που εχει και δελφινια) .Την χελωνα δεν μπορουσα να την κρατισω αλλο την ειχαμε παρι στα 5 μου και την εδωσα πρην τρια χρωνια διοτη δεν χοραγε σε ενυδριο(140χ100χ20) και το εσπασε :/
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Μου ακούγεται σωστή λύση, εφόσον κάποιος δεν μπορεί να συντηρήσει άλλο μια νεροχελώνα
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 31-03-13 στις 22:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλη δεσμευση...
καλα τα ενυδρεια αλλα μου φαινονται πολυ λιγα για τετοια ειδη... (ηδη μου φαινονται "λιγα" για τα ψαρια). Κατι σε λιμνουλα θα το εβρισκα πολυ καλυτερο για ενα τετοιο ζωντανο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
20-30 χρόνια (σε ιδανικές συνθήκες) είναι μεγάλο χρονικό διάστημα Αλλά νομίζω πως όσοι το έχουν καταφέρει, περνάνε σε άλλο επίπεδο Είμαι ακόμη υπό σκέψη. Κυρίως σ ότι αφορά το 400αρι ενυδρείο που θα χρειαστώ μετά από 2 περίπου χρόνια Γιατί αν το αποφασίσω, δεν σκοπεύω να πάω σε ενδιάμεσο ενυδρείο
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
αν τις πάρεις μικρές δεν μπορείς να τις βάλεις κατ ευθείαν στο 400αρι.
γιατί δεν κάνεις την λιμνούλα που σου έδειξα με την διαφορά οτι στο κέντρο να κάνεις την στεριά? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η λιμνούλα προυποθέτει χώρο, χρήματα και εμπειρία Αυτή τη στιγμή δεν διαθέτω τπτ απ αυτά ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι χελώνες μου | Crazy_Beaver | Άλλα ζώα | 40 | 29-10-13 17:58 |
Νεροχελώνες και θολό νερο | venetsianos3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 17-03-13 21:38 |
Νεο σπιτι για τις νεροχελώνες μου. | Σπύρος Μ | Άλλα ζώα | 26 | 22-10-08 14:37 |
Να το επιχειρήσω; (neolamprologus multifasciatus) | iziogas | Tanganyika | 5 | 22-11-07 17:40 |
Χελώνες | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 06-06-07 22:43 |