|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αααα ναι συγγνωμη Κλεοβουλε ξεχασα να πω. Απλα επειδη ειπα να μην αναφερθω ακριβως τι εγινε το παρελειψα αυτο οποτε δικαιολογημενα αυτα που λες. Τα λογια μου στην υπαλληλο ηταν τα εξης ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ, "μπορειτε να βαλετε ενα χαρτακι ευθραυστον? Και γενικα να προσεξει λιγο ο φορτωτης στη μεταφορα γιατι περιεχει ζωντανα ψαρια, μπορουν να μεινουν καποιες ωρες στη σακουλα μεσα αλλα μην τα ταλαιπωρουμε παραπανω" και η απαντηση ναι βεβαιως οπως και εκανε (βασικα εγω εβαλα τα χαρτακια). Και ρωτησα οπως παντα, τι ωρα θα ειναι στους προορισμους να πω τα παιδια να πανε να τα παρουν χωρις καθυστερηση λογω ευαισθητου δεματος, και μου ειπε να παρουν τηλεφωνο στα εκει ΚΤΕΛ για να μαθουν τα δρομολογια γιατι υπαρχουν καποιες βλαβες σε καποια λεωφορεια. Κουκου δηλαδη. Λεω δεν μπορειτε να το κοιταξετε εσωτερικα? Οχι μου λεει. Λεω μπορειτε περιπου να μου πειτε εστω να ξερω? Κοιταξτε λεει ειναι 1μιση, 3 παρα θαναι θεσσαλονικη και με το πρωτο δρομολογιο για καθε προορισμο θα φυγουν και αυτα. Οκ λεω δηλαδη πανω κατω για βολο που ηταν τον ενα στις 6-6μιση, και κατερινη που ηταν το αλλο, 4-4μιση. Ε καπου εκει μου λεει. Οκ. Και εφυγα....ουτε λογος οτι θαναι κλειστες οι αποθηκες. Εγω ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ!?!?!?
Ειμαι πελατης και διαλεγω καποια μεταφορικη. Εκτος του απαραδεκτου κοστους 3 ευρω -για ενα δεμα φετας 1 κιλο σε αλμη καταλαβατε το πλαστικο με το καπακι- μεχρι σαλονικα και 7 μεχρι βολο (που τελικα τιμολογησαν 5 ευρω αποτι μουπε ο συνχομπιστας, αρα μου φαγανε και 2 ευρω) και για κατερινη 3+4 η 5 δεν θυμαμαι, ειμαι υποχρεωμενος να ξερω την εσωτερικη λειτουργια δηλαδη? Το οτι ρωτησα ποτε θαναι εκει και πηρα απαντηση ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ χωρις καμια υπευθυνοτητα, αφου η μια αποθηκη ηταν κλειστη και στο τσαφ το καταφεραμε, και η αλλη ανοιχτη αλλα το δεμα εφτασε 8μιση το βραδυ, δεν φτανει?! Σε οποιαδηπωτε μεταφορικη αν πηγαινα πρωι πρωι, με εξπρες στο 10ρικο θαταν η χρεωση για βολο και θαταν απογευμα βολο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. Χωρις αγχος και νευρα. Ουφ...αυτα. ![]() ![]() ------------------------- Αααα ωραια ειναι γενικευμενο το φαινομενο....καταλαβα.....προσοχη παιδια!!! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 31-03-13 στις 20:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις μεταφορικη?τα φορτοταξι η courrier?η δευτερη χρεωνει η πιο οικονομικη 11 ευρω και 9 αν εισαι μελος της και η πρωτη τουλαχιστον 24 ωρες και δυστυχως οπουδηποτε εκτος των ιωαννινων οπου οπως σου ειπα ειναι αψογοι καλο ειναι να το ψαχνεις μονος σου
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν ψάχνετε για κάποια μεταφορική μπορώ να σας πω κάποια με χρέωση 3 ευρώ, Θεσσαλονίκη - Λαμία, ανεξαρτήτου βάρους και σχετικά μεγάλα μεγέθη, π.χ. ενυδρείο 80+ λίτρα, 2 7κιλα υπόστρωμα σε ένα δέμα. Και στις 2 περιπτώσεις ήρθαν την επόμενη μέρα. Φαντάζομαι ότι σχετικά χαμηλές χρεώσεις θα έχει και για άλλες περιοχές. Τουλάχιστον για την ηπειρωτική Ελλάδα.
Δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση και δεν έχω καμία σχέση με την εταιρία. Θα ήθελα επιβεβαίωση από κάποιον mod αν μπορώ να την αναφέρω. Αλλιώς με προσωπικό μήνυμα όποιος ενδιαφέρεται. |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην ξεχνιωμαστε με τους παπατζηδες των ΚΤΕΛ!
Σημερα το πρωι εκανα αποστολη στον φιλο Σπυρο(κουραμπιε)! Μου πηραν στα ΚΤΕΛ 11 ευρω για ενα δεμα μια σταλια που θα πηγαινε Γιαννιτσα-Σερρας! Εδω μπορειτε να δειτε τι εγραφε η αποδειξη που πηρε ο Σπυρος μολις παρελαβε! https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...e1f78f555076fe
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λόγω δουλειάς, σε τεχνική εταιρεία εργάζομαι, στέλνω πολλές φορές δέματα σε εργολάβους στην επαρχία με ΚΤΕΛ. Εδώ στην Αθήνα πάντα κόβουν αυτό το αυτοκόλλητο και πληρώνω ότι αναγράφει πάνω. Απόδειξη δε σου έδωσαν; Στην ουσία η απόδειξη είναι ένα δεύτερο χαρτάκι που συνοδεύει το παραπάνω αυτοκόλλητο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αποδειξη πηρα εγω εδω απο Γιαννιτσα-Θεσ/νικη και τα αλλα λεφτα τα αλλα λεφτα τα εβαλε σε ενα φακελο και το κολλησε πανω στο δεμα!
Τελικα μετα απο μια ωρα καβγα και φασαρια και αφου ηρθε ο προεδρος-προισταμενος των Κτελ εδω βγαλαμε ακρη! Πως παει η φαση τωρα με την αποστολη δεματων με τα Κτελ! Οταν κανεις μια αποστολη δεματος και δεν υπαρχει απ'ευθειας τοτε δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου κανουν την αποστολη.Ειναι δηλαδη στην κριση του αποθηκαριου αν θα παει απο το ενα Κτελ στο αλλο να αφησει το δεμα!Οι τιμες που σου λεει η-ο ταμειας οταν πας το δεμα ειναι στανταρ,απλα επειδη ο ενας αποθηκαριος με τον αλλο ειναι γνωστοι κοβουν το ελαχιστο ποσο!Και η διαφορα των χρηματων ειναι μπουρμπα! Απλα εκτος των αλλων στην δικια μας φαση δεν μπορει να αποσταλει δεμα κατω των 3 ευρω ειναι η ελαχιστη χρεωση!Και η αποδειξη του Σπυρου λεει 2 ευρω!!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τις τιμές δεν το συζητώ ότι είναι αγιογδύτες ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσοχή στις μεταβολές του νερού βρύσης.... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-07-08 12:12 |
Προσοχη στις συνδεσεις των σωληνων!!! | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-05-06 22:28 |