|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα χω ξαναγράψει. την εποχή εκείνη δεν υπήρχε εύκολη πληροφόρηση, ευτυχώς μου έδωσε αντιχλώριο και πιο πολύ με το ένστικτο και την παρατήρηση τα μεγάλωσα. α.μεγαλώνουν πολύ. η δική μου τώρα έχει την κάθετη πλευρά του καβουκιού γύρω στους 28 πόντους (χωρίς πόδια και κεφάλι μόνο καβούκι) β. λερώνουν πολύ γ. δεν συγκατοικούν με κανένα ψάρι δ. ζουν πολύ και είναι δυνατά ζώα εφ όσον τύχουν προσοχής τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής τους και πάρουν "τ' απάνω τους". ε. είναι χαριτωμένα, έχουν αλληλλεπίδραση με τον ανάδοχό τους. πρέπει να της δημιουργήσεις μια ξηρά που θα λιάζεται ,που να έχει όμως αρκετό περιθώριο για να μην σου πηδήξει έξω από το ενυδρείο. δεν ξέρω τι άλλο να σου πω οτι χρειάζεσαι ρώτησέ με. για το μέλλον, έχω φυλάξει μια ιδέα που κι εγώ σκέφτομαι για την χοντρούλα μου αν είσαι γενικότερα φιλόζωος, να την πάρεις και να σου ζήσει, εγώ το καλοκαίρι την αφήνω στο μπαλκόνι και κόβει βόλτες και στο πάτωμα. της αρέσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι χελώνες μου | Crazy_Beaver | Άλλα ζώα | 40 | 29-10-13 17:58 |
Νεροχελώνες και θολό νερο | venetsianos3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 17-03-13 21:38 |
Νεο σπιτι για τις νεροχελώνες μου. | Σπύρος Μ | Άλλα ζώα | 26 | 22-10-08 14:37 |
Να το επιχειρήσω; (neolamprologus multifasciatus) | iziogas | Tanganyika | 5 | 22-11-07 17:40 |
Χελώνες | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 06-06-07 22:43 |