|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας παιδια δεν θα ηθελα ροδοστομους ειχα καποια στιγμη και νεον μαζι. το ενυδρειο μου εχει μηκος 1 μετρο υψος 0.70cm και 0.50cm βαθος. εχω ενα φιλτρο tetratec 1200λιτρα ανακυκλωνει. τωρα απο ψαρια μου αρεσουν: Cynotilapia sp. "Mbamba" (Nkhata Bay) , Labeotropheus fuelleborni (Nakantenga) , Labidochromis caeruleus (Albino) , Labidochromis caeruleus (Lion's Cove I) , Labidochromis caeruleus (Nkhata Bay)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία είδη διαλέγεις
![]() Τα L.caeruleus "Lion's cove" που είναι πολύ διαδεδομένα, θα μπορούσες να τα συνδυάσεις με κάποιο είδος Cynotilapia πχ. afra (που βρίσκουμε συχνά). Τα albino γενικώς δεν τα προτείνω γιατί είναι υβρίδια. Τα L.caeruleus "Nkhata Bay" είναι πολύ όμορφο (απ' αυτό πήραν την ονομασία caeruleus) κι αν το βρεις θέλω κι εγώ ![]() Τα Labeotropheus είναι λίγο ζόρικα/επιθετικά. |
|
|||
|
|||
![]()
Ολα ειναι ομορφα.. τα L.caeruleus "Lion's cove" μου αρεσουν θελω να βαλω τετοια επισης θα ηθελα να εχει χρωμα το ενυδρειο. και αυτα ειναι ωραια ψαρακια cynotilapia afra. ποσα ψαρακια πρεπει να βαλω και πως θα ξεχωρισω το αρσενικο απο το θυλικο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟΣ ΣΕ ΟΛΑ | SAMBA1981 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-10 11:37 |
νεος!!!! | fear81 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 19-01-10 20:02 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |