|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που εχω στο αβαταρ!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!!
Λοιπον.Με το μεγεθος που εχει η λιμνη σου παιρνεις καλα φιλτρα και βαζεις μεσα μερικες τουρνες: http://www.google.gr/search?q=esox+l...w=1324&bih=662 και γραφεσαι και στο Monsterfishgreekfans.Αυτα απο εμενα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Για να σε βοηθήσουν λίγο καλύτερα τα παιδιά καλό είναι να μας πεις περισσότερα για την λίμνη σου πχ πόσα m2 είναι, κλπ
|
|
||||
|
||||
![]()
έχει πει 15κυβικά, δηλαδή 15.000λ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο για τα κυβικά αλλά καλό είναι να γνωρίζουν τα παιδιά και τις διαστάσεις
|
|
||||
|
||||
![]()
έχεις δίκιο γι αυτό της είπα για το βάθος αν και δεν ξέρω απ αυτά μου φάνηκε μικρό για ψάρια για τον χειμώνα έχει 50cm. ας περιμένουμε τους ειδικούς, γιατί παίζει ρόλο και το σχεδιάγραμμα για την κυκλοφορία του νερού αν δεν κάνω λάθος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 23:51 |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 23:52 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() θέλω κατι όμορφο για την λιμνούλα ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EYH_SANTORINI : 30-03-13 στις 21:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πλακα κανω, οτι θες εσυ θα βαλεις απλα εκανα μια πρωτοτυπη προταση για να μην βλεπουμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πω πω μεγαλο γαριδαδικο
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλή ιδέα αλλά δεν νομίζω να αρέσει στη μητέρα μου...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οπτικά πολύ ομορφη, περιμενουμε κι αλλες φωτο μελλοντικά !
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογική πισίνα | japetus | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 29-09-13 20:01 |
μικρή λιμνούλα | marios1991 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 30-04-12 15:16 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η επανάσταση ξεκίνησε!!! | Neoklis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 06-03-10 11:01 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |