|
|
||||
|
||||
![]()
και πως μπορουμε να ξερουμε αν δεν εχει αρκετο οξυγονο το νερο?? αν δεν ειχε δεν θα επρεπε τα ψαρια να ανεβαινουν στην επιφανια και να ειναι με το στομα εξω? (νομιζω οτι αυτο ειναι σημαδι 100% για ελλειψη οξυγονου)
ερωτηση αν είναι pop eye που και γω για να ειμαι ειλικρινης δεν νομιζω γιατι δεν ειναι ασπρο ειναι διαφανο και εχει και τα σημαδια του σωματος του πανω (μια βουλα μαυρη και λιγο πορτοκαλι)δεν ειναι 100% πανω στο ματι αλλα γυρω γυρω απο το ματι, εκτως απο μια ακρουλα που δεν εχει τιποτα, αν δεν το φαρμακωσω το ζωντανο σημερα και αυριο υπαρχει περιπτωση να κινδυνευσει να πεθανει? Μην αγορασω τζαμπα καποιο φαρμακο και 1ον θα κανει και για αλλα πραγματα ή μονο για pop eye? (αν κανει και για αλλες αρρωστιες οκ αν και απευχομαι 2ον μετα θα πρεπει να παρω και ανθρακα κτλ για να βγει απο το ενυδρειο? ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 30-03-13 στις 10:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το melafix και primafix ειναι φυσικα προιοντα και δεν χρειαζεται να βαλεις
μετα ανθρακα ουτε επιρεαζουν την βιολογια.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια δεν ειναι pop eye τελικα βλέπω οτι δεν έχει τα σημάδια αυτής της ασθένειας. Του έχω βάλει esha 2000, δεν έχει να κάνει με το μάτι αλλα είναι γύρω απο αυτό.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλο το esha αλλα πιο επιθετικο απο τα melafix + pimafix.
Αφου το ξεκινησες παντως οκ, κανε την τριημερη που προτεινεται. σε μερικες μερες παντως βαλε ενα φιλτρακι ανθρακα να τρεξει γιατι αφηνει υπολειματα χαλκου
|
||||
|
||||
![]()
περαστικά του, όλα καλά να πάνε!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορείς να φανταστείς ότι βάζοντας το κεφάλι σου μέσα σε μια λίμνη ή ποτάμι... θα έβλεπες αυτό; Εμένα πάντως μου δείχνει.... τελείως αφύσικο. Το ότι ΔΕΝ θέλεις να το αποχωριστείς... είναι μια καλή άποψη... αλλά τόσα χρόνια λειτουργίας του ενυδρείου... τα ψάρια του που είναι; Μήπως έχεις αποχωριστεί αρκετά... αλλά ΔΕΝ ανακάλυψες την αιτία; Για το ψάρι θα πρέπει να περιμένεις μερικές μέρες για να δεις ΑΝ βελτιώθηκε... με το φάρμακο που χρησιμοποίησες κάτι μπορεί γίνει.- |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω πτωματα υπαρχουν μεσα στα ποταμια το κολοσαιο σας πειραξε?
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- σοβαρότατη η απαντηση σου.... δέχομαι την πλάκα αλλά οχι να με δουλεύουν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 30-03-13 στις 23:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά.
discus fan τα προηγούμενα χρόνια το μόνο που έκανα σωστά ήταν να τα ταϊζω.... γιατί ποτέ κανένας δεν μου έδειξε δεν με καθοδήγησε (τα τελευταία 5 χρόνια δεν το λειτουργούσα εγω το ενυδρείο το είχε ο αδερφός μου) φέτος που λίγο διάβασα λίγο έψαξα και είπα να το δουλέψω σωστά νομίζω οτι τουλάχιστον κάνω μια καλή προσπάθεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
ΔΕΝ έχω κάνει σπουδή για να γράφω γρήγορα (άσε τα αρθριτικά)... τι να κάνω; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 30-03-13 στις 23:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
έχω βάλει μια μεγάλη ανούμπια δεμένη με κλωστή σε ένα βραχάκι. το ενυδρείο είναι 60 λίτρα
------------------------- σου ζητώ συγνωμη τοτε. δικό μου το λάθος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 30-03-13 στις 23:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
1. Για ένα μόνο ψάρι εντάξει είναι... ΑΝ αποφασίσεις για μεγαλύτερο ενυδρείο, θα είναι ακόμα καλύτερα.
2. ΔΕΝ χρειάζεται να ζητάς συγνώμη... άνθρωποι είμαστε, έγινε ένα μπέρδεμα.... ΟΛΑ καλά.- |
|
||||
|
||||
![]()
πάντως θα το σκεφτώ αν δω οτι το φυτό που έχω βάλει μέσα κρατήσει τότε θα βγάλω το "ερείπιο" ...
1. 2 ψαρακια ειναι... καποια στιγμή πιστεύω θα κάνω ενα 100 λίτρα 2. οκ discus |
|
||||
|
||||
![]()
Το φυτό θα κρατήσει... τίποτα ΔΕΝ χρειάζεται.
ΑΝ το σκεφτείς... κάνε μεγαλύτερο γιατί.... πάλι θα το ξανασκεφτείς (και θα ξαναπληρώνεις).- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν εχεις σκοπο την αποκτηση πολλων μικρων ενυδρειων ενταξει ειναι τα 100ρακια αλλα αν θες ενα δυο ενυδρεια βαλε σκοπο (εσω μακροχρονιο) για μια σωστη αγορα ενως ενυδρειου μεσαιου μεγεθους τουλαχιστο 300-400 λιτρων
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρι με φούσκα πάνω από το σώμα | sv2gfx | Σαλιγκάρια | 2 | 05-06-10 11:46 |
νέον φούσκα | j.p. | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 16-11-09 17:32 |
Aιμάτωμα στο μάτι... | alexinio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 02-08-08 21:45 |
Στήσιμο ενυδρείου γύρω στα 450 lt.βοήθεια | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 57 | 08-05-08 16:03 |