|
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι ακομα στην αρχη του στρωσιματος......Αυτος που σου εδωσε το ενυδρειο δεν ειχε να σου δωσει "μπολι"?
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δυστηχως δεν ειχε μπολι
![]() ------------------------- καλησπερα και απο εμενα ειναι λιγακι θολο οχι πολυ .Με το φιλτρο τι να κανω να το εχω στο full ? Την αεραντλια και αυτη στο full? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΕΦΑΛΛΩΝΙΤΗΣ : 29-03-13 στις 20:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑΙ ΑΣΤΑ ΣΤΟ FULL ΥΠΑΡΧΗ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΙΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΙΣΕΙ. ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΠΜΟΥΜ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ Κ ΜΕΤΑ ΜΠΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατ αρχας καλως ηρθες στον ψαροκοσμο.
Απο τη στιγμη που στρωνεις (με αμμωνια η τροφες η με καποιο αλλο τροπο? ) δε σε ενδιαφερει το bacterial bloom (προφανως αν στρωνεις με τροφες εριξες παρα πολυ, κανενα προβλημα) Ετσι κι αλλιως στις 20-30 μερες που θελει για να στρωσει ενα ενυδρειο θα εχει ξεθολωσει, οποτε μη σκας, και μη ριχνεις χαζοχημικα μεσα στο νερο σου.
|
||||
|
||||
![]()
αεραντλια γενικα δεν χρειαζεσαι...... ειδικα αν σκοπευεις να βαλεις αληθινα φυτα μεσα....
απο Κεφαλλονια ? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλώς ήρθες!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο χομπυ | tomcc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-04-12 20:47 |
Νεος στο χομπυ!!! | Gianniskaz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-05-09 16:30 |
νεος στο χομπυ | poseidonbc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-03-07 04:04 |