|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις σκεφτει οτι ο αστακος μπορει να στρεσαρει το ψαρι???
τον ειχες τον αστακο και στο μικρο μαζι με το galacher..??? αστακοι και ψαρια δεν πανε μαζι παντος!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
ρωτησα στο πετ σοπ κ μου ειπε ψαρια δεν γινεται να βαλω εκει μεσα μονο αστακουσ καβουρια κλπ.. κ ηθελα να του βαλω και κατι ακομα να μην ειναι μονο του... ναι το εχω σκεφτει..
------------------------- οχι δεν τον ειχα μαζι του.. τον εβαλα μια μερα μετα το καινουριο ενυδρειο.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leyterisxania7 : 28-03-13 στις 13:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πιο πανω αναφερθηκε οτι το ψαρι δεν κανει γι'αυτα τα λιτρα και θες να βαλεις κι αλλα μεσα?Ρωτησε στο πετ σοπ αν το παιρνουν πισω το ψαρι.
|
|||
|
|||
![]()
πριν 2 χρονια το πηρα το ψαρι.. μου λεει αν θες να το κρατησω για λιγο αλλα αν δεν πουληθει το περνω πισω... ο καθενας εδω απο οτι καταλαβα λεει το μακρυ κ το κοντο του.. εκανα μια ερωτηση γτ δεν τρωει το ψαρι κ οχι για το αν κανει σε αυτα τα λιτρα.. το ειχα και σε 70λιτρα λιγοτερο κ ηταν μια χαρα.. αμα δεν χερουμε δεν μιλαμε..
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ρωτησα αν κανεις μετρησεις και δεν απαντησες, παντως. Αυτο ειναι το βασικοτερο για να δει καποιος τι συμβαινει με το νερο. Αν δεν ξερουμε αυτο, θα λεμε οτι να'ναι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ψαρι για να κανει παρεα το αστακο που ο ατακος κανει παρεα το γκαλαχερ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι!Αφου δεν ξερετε γιατι μιλατε ολοι σας?Να απαντησετε στην ερωτηση του ανθρωπου γιατι δεν τρωει το ψαρι του και αφηστε τα περιττα!
Η απαντηση ειναι απλη δεν τρωει γιατι αμα φαει θα μεγαλωσει και δεν θα χωραει στο ενυδρειο!
|
|||
|
|||
![]()
αν απ ολη αυτη τη συζητηση εβγαλε κανεις συμπερασμα σας παρακαλω να μου το πει.. δεν εχω ιδεα απο ενυδρεια γι αυτο ζητησα συμβουλη κ βοηθεια..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά alert Heeeelp | Oblisgr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 29-09-12 22:47 |
Πράσινη άλγη heeeelp !! | jimmis1974 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 32 | 05-01-12 02:10 |
Heeeelp ! Μου πλημμυρίζει το skimmer !!!! | jimmis1974 | Φίλτρανση | 13 | 22-10-11 14:42 |