|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
το έχω παρει και εγώ απο την γνωστή αλυσίδα και θα το βάλω σύντομα.
σκέφτομαι αφού το πλύνω πρώτα 2-3 χερια μήπως θα ήταν καλύτερο να το αφήνα στο κουβά για 1-2 μέρες ώστε να μην κυνηγάω μπιλάκια. γιατί ένα παρομοιο θέμα είχα με χαλαζιακή άμμο και τα κυνηγούσα για καμμια βδομάδα τα μπιλακια. |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις ξαναέστησα το 200άρι μου με Manado.
Οπωσδήποτε όπως σου είπαν οι παραπάνω. Πλύσιμο μέχρι να φύγει η καφέ σκόνη και ασ'το ένα βράδυ σε νερό. Το πρωί θα έχουν ανέβει αυτά που δε βυθίζονται. Κάν'το γιατί εγώ την πάτησα και είχα πολύ χώμα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
το έγραψα και αλλού αλλα το γράφω και εγώ για τους επόμενους υποψήφιους αγοραστές. Η καλύτερη λύση που δώσατε.
μια μέρα σε πλαστικό δοχείο ικέα, την επομένη μερικά μπιλάκια στην επιφάνεια και ότι έβαλα στο ενυδρείο ζήτησα να έβγαλα με την απόχη 3-4. απο σκόνη την γλύτωσα, το ενυδρείο σχεδόν καθαρό μετά απο 2 ώρες. το μόνο πρόβλημα λίγο παίδεμα στο φύτεμα, ειδικά στην cuba. Τα άλλα με μεγαλύτερες ρίζες πιο εύκολα. |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά τελικά κάθησε το μαναντο. τώρα περιμένουμε και τα υπόλοιπα φυτά να πάρουν μπρος αν και μερικά ξεκίνησαν ήδη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά οτιδήποτε βάζετε στο ενυδρείο σας θέλει πρώτα πολύ καλό πλύσιμο μέχρι να μην βγάζει σχεδόν τίποτα. Μόνο τα ενεργά υποστρώματα δεν πλένουμε. Ακόμη και από συμφορουμίτη να έχετε πάρει κάτι το οποίο το είχε μέχρι που το πήραμε μέσα σε ενυδρείο που έτρεχε καλό είναι να του κάνουμε και ένα πλυσιματάκι και εμείς.
Αυτά από εμένα. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδες το πηρα και το εβαλα το σαββατο καλο φενεται και κανει καλη αντιθεση.
αλλα πρεπει να ειναι πολι ελαφρυ και δεν μπορω να δουλεψω τους κυκλοφορητες αλλα δεν πιραζει εχς τωρα περιπου 5000λ/ω σε 600λ. οποτε κομπλε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες για τα sun sun | Xristos1978 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 31-12-12 09:12 |
Γνωμες | Giannakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 02-11-12 16:31 |
γνωμες? | rawnerve | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 18-09-11 20:33 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |