|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά έκανα τον καθαρισμό του νερού οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα από τα νιτρικά....Με σιφόνι κλπ....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα τίποτα.....
![]() Δεν έχουν φάει και απορώ πώς ζουν ακόμα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ πιθανο να νομιζεις οτι δεν τρωνε, ομως. Μπορει απλα να μην το κανουν μπροστα σου. Ταϊζεις και εισαι απο πανω τους? Μηπως δεν σε εχουν συνηθισει ακομα και δεν νοιωθουν ανετα. Δοκιμασε να ταϊσεις και να φυγεις. Μου φαινεται πολυ περιεργο αυτα τα πολυ λαιμαργα πλασματα να μην τρωνε.
|
||||
|
||||
![]()
Και εμένα... ναι είμαι σχεδόν από πάνω τους. Βάζω το σουρωτήρι να επιπλέει και πάω 3 μέτρα μακρυά κάθομαι κανά 30λεπτο και τίποτα...
Ούτε το πλησιάζουν.... Δεν ξέρω έχω απογοητευτεί... Σήμερα θα μου δώσει ευτυχώς ένας φίλος γκρίνταλ+λαθρεπιβάτες... |
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε το σουρωτηρι, τι το εχεις και επιπλεει? Κουνησε το να φυγουν τα bloodworms και φυγε και εσυ. Blooworms ταϊζεις ε?
|
||||
|
||||
![]()
εμενα ψιλοτσιιμπησαν σκουληκι λιγο ακομα τα βλεπω συγκρατημενα!!!θα παρω αυτο http://www.youtube.com/watch?v=rfMjxP3OORc μηπως ειναι καλυτερα στο ταισμα;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα, αδικα θα το παρεις. Εχω και εγω, δεν κανει δουλεια για κατεψυγμενες. Σουρωτηρι και μια χαρα θα εισαι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Dwarf Puffers | nazgul | Άλλα ψάρια Ασίας | 104 | 06-06-16 20:50 |
Dwarf Puffers | giorgio | Άλλα ψάρια Ασίας | 24 | 24-05-11 22:55 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |