|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE και στο μικροτερο ενυδρειο τρεφοταν κανονικα... δεν ειχε 8εμα... προσπα8ησα να το χαρισω αλλα τπτ... τι να το κανω να το τηγανισω??[/QUOTE]
Δωσε το σε ενα πετ σοπ η σε καποιο δημοσιο ενυδρειο στην Κρητη. Ειναι ηδη 20 ποντους απο οτι εγραψε ο φιλος Λευτερης και συντομα τα 180 λιτρα θα δειχνουν σαν φλυτζανακι του καφε.
|
||||
|
||||
![]()
Το εχεις στρωσει καπως το νεο ενυδρειο?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το εχω στρωσει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετρησεις εκανες καθολου πριν βαλεις το ψαρι και μετα?
|
|||
|
|||
![]()
1 βδομαδα κ ακομα να φαει... αρχιζω κ αγχονομαι.... μηπως να βγαλω τον αστακο απο εκει?
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις σκεφτει οτι ο αστακος μπορει να στρεσαρει το ψαρι???
τον ειχες τον αστακο και στο μικρο μαζι με το galacher..??? αστακοι και ψαρια δεν πανε μαζι παντος!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
ρωτησα στο πετ σοπ κ μου ειπε ψαρια δεν γινεται να βαλω εκει μεσα μονο αστακουσ καβουρια κλπ.. κ ηθελα να του βαλω και κατι ακομα να μην ειναι μονο του... ναι το εχω σκεφτει..
------------------------- οχι δεν τον ειχα μαζι του.. τον εβαλα μια μερα μετα το καινουριο ενυδρειο.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leyterisxania7 : 28-03-13 στις 13:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά alert Heeeelp | Oblisgr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 29-09-12 22:47 |
Πράσινη άλγη heeeelp !! | jimmis1974 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 32 | 05-01-12 02:10 |
Heeeelp ! Μου πλημμυρίζει το skimmer !!!! | jimmis1974 | Φίλτρανση | 13 | 22-10-11 14:42 |