|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο έγινε.
Κελύφη δεν χρειάζονται πάρα πολλά τα occelatus αλλά να είναι αραιά σπαρμένα. Είναι πάντως απο τα δύσκολα κοχυλόψαρα και αρκετά επιθετικά μεταξύ τους. Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπως Multi? η αληθεια ειναι οτι μου αρεσουν περισσοτερο τα occelatus αλλα απο το να εχω προβληματα...
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρότεινα τα μούλτις. Είναι πιο εύκολο να βγάλεις ζευγάρι, σχηματίζουν αποικίες, προστατεύουν τα μικρά κλπ Χρειάζονται πολλά κελύφη.
Τα οσελάτους είναι δύσκολοι χαρακτήρες. Ακόμα και τα θηλυκά μαλώνουν μεταξύ τους, 2 αρσενικοί για να συνυπάρξουν θέλουν πολύ χώρο και μόλις ξεπεταχτούν τα μικρά μπορεί να τα θεωρήσουν εισβολείς και να τα φάνε. |
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε θα κινηθω προς τα multi.
Οταν λες οτι θελουν πολλα κελυφη?να γεμισω οσο περισσοτερο χωρο μπορω?
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεις τον βιότοπο τους η άμμος δεν φαίνεται καν, είναι καλυμμένη από άδεια κελύφη.
Βάλε όσα περισσότερα μπορείς στο δεξί τμήμα που έχεις ανοιχτό χώρο. Την άμμο θα στην διαμορφώσουν όπως θέλουν εκείνα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εψαξα και βρηκα καποιες φωτο.
χαμος απο κελυφη!!!! Ετσι θα το φτιαξω.ελπιζω να βρω κελυφη,ειδα καποιες εταιριες που συσκευαζουν αδεια κελυφη αλλα δεν ξερω απο που μπορω να τα παραγγειλω. Παω και τα φιλτρα μηπως μπορεσει ο φιλος να τα φτιαξει και ξεκιναω παλι στρωσιμο... ΑΝτε να δουμε ποτε θα βαλω ψαρια απο το Νοεμβρη ειναι αδειο...
|
||||
|
||||
![]()
Όλα υπάρχουν εδώ
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=69271 Δες κι εδώ τι θα σου κάνουν ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=O7qavjafg4o |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|