|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετρησεις εκανες καθολου πριν τα βαλεις και τωρα?
Τα ιδια bloodworms ετρωγαν και στον azores, κατι τα ενοχλει και δεν τρωνε.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν ναι, τώρα όχι...
και όχι δεν τα χαίρομαι ακόμα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμωνία και νιτρώδη:0
Νιτρικά:15 Αυτά έχω από τέστ νερού..... |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν ναμαι πάλι σε αυτό το θέμα...
Βρήκα τελικά τι έφταιγε(λογικά). ![]() Είχαν ψοφήσει 3 σαλιγάρια από τα μεγάλα και βρόμιζαν το νερό.. Δεν τα είχα πάρει χαμπάρι.. τα βρήκα όταν σήκωσα την πέτρα και χρειάστηκε να κάνω 2 αλλαγές 30% για να επανέλθει το ενυδρείο στα κανονικά του.. Είχα ξεχάσει να κάνω και μετρήσεις οπότε φανταστείτε την αμωνία πόσο είχε πάει.. ![]() ![]() Τέλος πάντων, ήταν πολύ κρίμα και με πείραξε πολύ που πέθαναν όλα τα πάφερ.. ![]() Θέλω να δω τώρα τι άλλα ψάρια μπορώ να βάλω..Σκεφτόμουν να βάλω ένα ζευγάρι killifish, τι λέτε? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα με 2 σαλιγκαρια πεθαμενα στο ενυδρειο τωρα το πηρες χαμπαρι .
Τα ψαρια που θελεις να βαλεις δεν ζουνε πανω απο 2 χρονια. Βαλε αυτα και θα εισαι κουκλος. Ξερω και ποιος τα εχει φτηνα. http://www.google.gr/search?q=cpd+fi...w=1280&bih=638
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικό μου το νέο | zaxar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 02-05-10 11:41 |
Εδώ και το δικό μου | gantalf | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 06-03-09 22:29 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Να και το δικό μου... | george140 | Δίσκοι | 4 | 26-06-06 13:22 |