|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μόλυ 1 , σίλβερ σάρκ 4, παγκάσιους 2 ,νέον τέτρα 1 , γκάπυ 10 , γλύφτες
διωξε αυτα για αρχη και βλεπουμε θα σου ελεγα να κρατησεις το νεον αν τα κανεις ενα κοπαδι καμια 30 ρια αλλα νομιζω θα εχεις θεμα μετα με τα αγγελοψαρα καλη συνεχεια φιλε και καλως ηρθες στην παρεα μας
|
||||
|
||||
![]()
επισης χαμηλωσε την θερμοκρασια σου κατα 1-1.5 βαθμο και επισης θες ακομα καλυτερη φιλτρανση!!!1 φιλτρο μονο κ 1000l/h να ειναι οπως λες δεν φτανει!!!θες κ αλλο.κ εννοειτε πολυ βιολογικο..''ειναι πολλα τα λιτρα Αρη''
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου έλεγα να διαλέξεις τι ψάρια θέλεις να κρατήσεις πρώτα και μετά βλέπεις τι θα κάνεις από θερμοκρασία και φιλτρανση όπως είπαν και τα παιδιά προηγουμενος έχει κάποια λάθη το ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μια φωτογραφία θα βοηθήσει πολύ
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω μια απορια...... Οσο καιρο το εχεις και ψωνιζεις ψαρια και υλικα απο τα πετ δεν σου εδωσαν ποτε καποια συμβουλη.?? Και αν..ναι.. Πια ηταν αυτη.? ειναι τοσο μπερδεμένη η συνθεση του ενυδρειου σου που μου κανει τρομερη εντυπωση... για αυτο σε ρωταω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικο με γαριδες? | liapakos | Γαρίδες | 20 | 12-10-11 12:03 |
Το δικο μου κοινωνικο | aNe | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 10-02-11 23:03 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |
κοινωνικο 112 λιτρα d.i.y. | fitilakias | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 30-09-08 17:00 |
δισκοι-κοινωνικο | calmen | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 15-05-08 20:12 |