|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το μαναντο αρκει...
|
||||
|
||||
![]()
το μόνο κακό είναι ότι έχω μόνο 5lt για το ενυδρείο των 84 ή των 97 λίτρων, οπότε θα πρέπει να πάρω άλλο ένα 5lt ή θα είναι αρκετό για υπόστρωμα 5 πόντων?
|
|
||||
|
||||
![]()
Με 2 θα εισαι οριακος και 3 μια χαρα.
Αν βαλεις φυτα με μεγαλο ριζικο συστημα θες 3. Αν βαλεις φυτα που εχουν μικρο ριζικο με τα 2 εισαι οκ.
|
||||
|
||||
![]()
όσο αφορά τα φυτά κυριώς με μικρές ρίζες όπως τα έχω και τώρα, για μεγάλες δεν νομίζω γιατί μου είχε τύχει ένα με τεράστια ρίζα και δεν χώραγε ούτε στο χαλίκι των 5 πόντων, οπότε παω για 2.
------------------------- μπορώ να αφήσω από κάτω το manado τo σακί με τα 5 λίτρα και από πάνω να βάλω χαλαζιακη άμμο η ψιλόκοκο χαλικι; Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια θα πρέπει να ξεχάσω την συγκατοικηση με τα παραπάνω είδη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη danny : 24-03-13 στις 18:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι.
Η αμμος σε λιγο καιρο θα παει κατω και το μαναντο θα ερθει πανω.
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε μαναντο για πιο σίγουρα και παραμένει η ιδέα της συγκατοικησης
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kuhli Loach | jiraiya | ¶λλα ψάρια Ασίας | 12 | 11-03-14 23:17 |
Kuhli loach σε αφρικάνικο;; | \/ag | Tanganyika | 9 | 07-03-11 10:59 |
Έχετε δει κάπου kuhli loach | Faerel Nedielei | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-11-08 14:39 |