|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τι καλη καλε? επειδη αρεσει στο dimis1978 σημαινει πως ειναι και καλη?
![]() μπιαχ και φτου ειναι ![]() προσωπικα μου βγαζει αντιαισθητικοτατη "καθαριλα" ![]() τεσπα, με τα φυτα ειναι οκ, (αν και δεν ειναι αναπτυξης αλλα αυτο δεν ειναι πραγματικα προβλημα) απο κει κι επειτα αν σου αρεσει εσενα αυτος ο φωτισμος ειναι οκ. Προσωπικα εχω παιξει διαφορετικα με το φως και μου αρεσει περισσοτερο μια εξομοιωση της ημερας απο την ανατολη ως τη δυση (κοκκινα-κιτρινα-κοκκινα ) που ειναι πιο φυσικο. Αλλοι παλι μπορει να θελουν πιο λευκο η πιο κιτρινο... γενικα καλο θα ηταν να δεις δειγματα φωτισμου
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάμπες | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 26-04-11 11:59 |
Λάμπες | gmanes | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-04-09 16:13 |
Λάμπες Τ5 | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-12-06 16:19 |
Λάμπες 36W ; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-06-05 18:24 |