|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Frontline θεωρώ είναι από τα καλύτερα.... ΔΕΝ είχα ποτέ πρόβλημα με το σκυλί μου (και τα γατιά), είτε ήταν στο εξοχικό, είτε στο σπίτι.
Στην... αυλή, ταράτσα, μπαλκόνι απαγορεύεται δια νόμου... έχε το νου σου γιατί είναι "αλμυρό" το πρόστιμο και κινδυνεύεις να σου πάρουν και το σκύλο.- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TRYFONAS K. : 22-03-13 στις 18:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
S C A L I B O R
|
|
|||
|
|||
![]()
+1
Scalibor περιλαιμιο της βαζω εγω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διάλυμα |
|
||||
|
||||
![]()
οκ,απλα επειδη ειπες διαλυμα μονο στον περιβαλοντα χωρο..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο πιο απλά έπρεπε δηλαδή να το γράψω, για να το καταλάβεις;
![]() Έγραψες ότι τον έχεις στην ταράτσα.... λοιπόν για διάβασε το πάλι.... Στην... αυλή, ταράτσα, μπαλκόνι απαγορεύεται δια νόμου... έχε το νου σου γιατί είναι "αλμυρό" το πρόστιμο και κινδυνεύεις να σου πάρουν και το σκύλο.- Αλμυρό = 1.500 ευρώ (και μπορεί να ανέβει στο διπλάσιο). ΑΝ και τώρα.... ΔΕΝ κατάλαβες... λυπάμαι αλλά.... ΔΕΝ μπορώ να στο μεταφράσω!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν το πας δια νομου αστα....πολλα πραγματα ειναι παρανομα!και δεν ειπα οτι τον εχω ΜΟΝΙΜΑ στην ταρατσα!αν καταλαβες αυτο......
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... καλό αλλά.... ΔΕΝ πιάνει πάντα!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
here we go
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στα τσιμπούρια!!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως γινετε???? | stefanos samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 22-01-11 16:50 |
κι ομως γινετε! | ΜΙΜΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-03-09 12:52 |
γινετε να αποφυγω το CO2??? | Petran22 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 27-07-08 07:37 |
γινετε;;; | asteris_veroia | Δίσκοι | 12 | 22-03-08 10:38 |