|
|
||||
|
||||
![]()
Αν εξασφαλίσεις την ασφάλεια αυτό που χρειάζεσε να αγοράσεις ή να φτιάξεις είναι ενας
α) μετρητης φυσαλίδων β) διαχυτήρα CO2 (βλέπε παρακάτω εικόνα ) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετρητη φυσαλίδων ευκολα φτιαχνω με αντεπιστροφο και σύριγγα! διαχυτήρας κανει αεροπετρα? η πρεπει να αγορασω καποιον εχεις να προτείνεις καποιον? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν το πρόσεξα για τη μικρομετρική νόμιζα ότι είχε. Εξαρτάται πάντα από το τι θέλεις να κάνεις . Επέισης αφού ξέρεις τι ακριβως χρειάζεσε " διαχυτήρας κανει αεροπετρα? " δεν καταλαβαίνω ακριβώς το πνέυμα της ερώτησης σου , δώσε περισσότερες πληροφορίες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρειάζεσαι ότι και η μια κλασική μπουκάλα
> Μανόμετρα ή μανόμετρο > Μικρομετρική > Διαχυτήρα ή αερόπετρα ή ξυλόπετρα > Μετρητή φυσαλίδων ΥΓ τα πολλά λόγια είναι φτώχια |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω για την απαντηση η πρωτη εντός θεματος τα μανομετρα αυτα που εχει πανω γνωριζεις αν κανουν? ξερεις καπου να προμηθευτώ μανομετρα μικρομετρικη οικονομικά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις ότι δείχνει η φώτο; Έχω ακριβώς το ίδιο σύστημα..
|
|||
|
|||
![]()
Τα ίδια έχω και εγώ... μου τα έχει δώσει φίλος από κάβα. Όσο για την μικρομετρική μπορείς να βρεις σε κάποιο κατάστημα Σπύρου Πάτσι στον Βοτανικό
|
|
||||
|
||||
![]()
Nαι με τις ερωτήσεις που κάνεις και το τρόπο που απαντάς στη βοήθεια που προσπαθέι να σου δώσει κάποιος ... μεσημεριανή εκπομπη εχουμε γινει
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη δουλευα σε καβα πολλα χρονια. Το βαρελι κοστιζει αναλογα τη μαρκα της μπυρας. Καθε εταιρια εχει αλλη τιμη και ξεκινανε απο τα 50¤. Αν θες πες μου τη μαρκα να σου πω ποσο κοστιζει το κενο. Η φιαλη co2 εχει 60¤. Το γεμισμα της φιαλης εχει 6,5¤ με 7¤ αναλογα την καβα. Οταν λεω γεμισμα εννοω οτι πας την αδεια και παιρνεις γεματη.
|
||||
|
||||
![]()
εδω δεν φενεται ο μειωτης και η μικρομετρικη και φτασαμε στον μετρητη και τη διαχυση φιλε μου. εδω μας δειχνει εξοπλισμο για φουντο οπως ειναι τι να πουμε παρακατω. θα τον παρουμε εμεις στον λαιμο μας εγω παντως οχι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκαλα co2 | johnb | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 16-02-12 20:16 |
μπουκαλα co2 που θα βρω??? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 29-06-10 22:25 |
Μπουκαλα για co2 απο μηχανημα μπυρας | lucky13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 04-10-09 23:14 |
Μπουκαλα C02 | Krisos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 17-08-09 22:14 |
Μπουκαλα co2 | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-07-04 16:18 |