|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πει ο ανθρωπος ..θα σφουγγαριζει..ελλεινη εμπειρια πρεπει να ΄ναι..
|
|
||||
|
||||
![]()
κριμα,τι να πει κανεις
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλα ειναι να μαθουμε ομως το πως συνεβει..
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ελπιζω να προλαβες να σωσεις τα ψαρια. λυπαμαι φιλε μου
|
|
|||
|
|||
![]()
Κριμα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι τα δυσκολα...κουβαδες...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκινώντας από την αρχή…
Έχοντας βιώσει αρκετές άσχημες εμπειρίες ……και με μια καντεμιά να πηγαίνει σύννεφο…. Χτες το βράδυ έσπασε το ενυδρείο . ευτυχώς ήμουν σπίτι. Πρόλαβα τράβηξα τις πρίζες από το ρεύμα …. Είχαν αρχίσει και έβγαζαν ατμούς. Γέμισα το βάζο νερό έριξα το βιολογικό και μάζεψα από τα ψάρια ότι μπορούσα . έσωσα τα περισσότερα guppy τα sae και κάτι λίγες babaoti πράσινες . αυτές δεν την πάλεψαν με την βίαιη προσαρμογή . έβγαλα ότι νερά μπόρεσα εχθες και σήμερα ξεκινώ να απλώνω τα ηλεκτρικά στον ήλιο (και αυτός κόντρα μου πάει κρύφτηκε ) όσο για το τι θα κάνω ? πρέπει να αλλάξω το νερό από το φυτεμένο το διατηρώ μέχρι στιγμής με αμμωνία και κλύσμα ( το γνωστό κλύσμα και την γνωστή έκφραση της φαρμακοποιού) παραμένω ψύχραιμος και ελπίζω μέσα στο επόμενες 15 μέρες να στήσω άλλο (αν μου το επιτρέψει η ελληνική κυβέρνηση <εφορίες ,τεβε, κλέβε και λοιπά> γνωρίζεται ) ψυχραιμία πάνω από όλα |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιάς εταιρίας ήταν το ενυδρείο και πως έσπασε από μόνο του ή προηγήθηκε κάτι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μου έσπασε κοχλυωτός κάλυκας του φίλτρου μου 2236 | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 20-12-09 13:02 |