|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα !!!!μετα απο μια μικρή αποχη απο το φόρουμ είνια καιρός πιστεύω για ενα update.
Τα φυτά φούντωσαν αρκετά και οι γαρίδες που μου έδωσε ο ο κύριος Σπύρος (delta66) γεννάνε με τρελούς ρυθμους !!!! Με την ψαροσύνθεση τελικά ίσως παρασύρθηκα και το παράκανα λίγο τωρα υπάρχουν μέσα: 22 neon tetra(απο 30 που ήταν γιατι τα 8 τα έδώσα σε ενα φιλο μου) ,5 αρλεκίνοι ,4 Black neon tetra(δώρο απο τον αδερφό μου δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω αλλά λογικα τελος του μήνα θα τα δώσω) ,2 SAE ,2 Borneo Sucker, 2 Kuhli loach, 1 ancistrus sp3 Ελπίζω να σας αρέσει και περιμένω τις προτασεις σας για να βελτιώσω την ψαροσυνθεσή μου......... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο εγινε! Αληθεια πως και δεν εχεις λιγη moss για τις γαριδες σου?
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο αποτελεσμα. μπραβο για την προσπαθεια που εκανες και το εφτιαξες μονος σου!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
πάρα πολύ όμορφο!! μπράβο!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου... | iliasb | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 16-01-09 12:55 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | krom | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 15-01-09 13:21 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |