|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο νικο τρεχει απο περυσι και το χα δει στο εξωτερικο και οντως ειναι μια πολλυ καλη ιδεα απο πολλες αποψεις επισης ειχα δει οτι δεν χρειαζετε να ειναι καθετα αλλα μπορει να τοποθετηθει και σε καθετους τοιχους.
|
|
||||
|
||||
![]()
το καλύτερο φως είναι το ηλιακό , εγω έχω μεταφέρει το ενυδρείο δίπλα στο παράθυρο με θετικά αποτελέσματα κυρίως σε αυτά τα κοράλλια που τα χτυπάει απευθείας το φως ..οπότε αν αυτό το σύστημα πιάνει απευθείας φως και το στέλνει για 8-10 ώρες στο ενυδρείο αξίζει γιατί αν δεν έχει ένταση δεν νομίζω ότι αξίζει
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το συστημα,ετσι οπως το βλεπω εγω τουλαχιστον,αφενος αναφερεται σε μονοκατοικια,αφετερου θα πρεπει να εχει γινει προβλεψη κατα την κατασκευη της οικοδομης(αλλιως θα πρεπει να τρυπησεις την πλακα)...Αν παντως οντως δουλευει,αξιζει να το κανει καποιος ο οποιος κατασκευαζει σπιτι τωρα(αν υπαρχει κανεις βεβαια....)
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γίνεται σε πολυκατοικία ομως
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω οτι τρεχει καιρο στο εξωτερικο αλλα τωρα αρχισε και εδω και πρεπει να το αναφερουμε.Πιστευω οτι μπορει να μπει και στο μπαλκονι υπο προυποθεσεις δηλαδη εαν το ενυδρειο ειναι διπλα σε τοιχο που εχει μπαλκονι το οποιο το βλεπει πολλες ωρες ο ηλιος και με καποια πατεντα ισως το πως θα δεχετε το φως(διαγωνια υποθετω)
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστροφη με light Reef | glazar | Reef | 13 | 02-06-11 17:43 |
αναβαθμιση στο light reef μου | panoscorfu | Φωτισμός | 7 | 07-12-09 23:23 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |