|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να ξέρεις επίσης πως το όλο εγχείρημα θα σου κοστίζει πολλά χρήματα για λειτουργία και συντήρηση.
Αν δεν εχεις θέμα οκ |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω.Πέρα απο κόστος εγκατάστασης τα πιο χοντρά που μου ερχονται προχειρα στο μυαλό είναι κατανάλωση για φώτα και κατανάλωση του air condition ή chiller to καλοκαίρι.Κάτι άλλο που μου διαφεύγει?Βέβαια το όλο εγχείρημα θα ολοκληρωθεί σε βάθος χρόνου.Δε θα μπουν π.χ. και τα 8 ενυδρεία με τη μία αλλά σταδιακά κι εφόσον όλα πηγαίνουν σωστά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι να τα κανεις με επωνυμα και οχι μια σιδηροκατασκευη με γαλβανιζε κοιλοδοκο 5αρα η 6αρα; Θα σου βγει τσαμπα και θα γινει πολυ στιβαρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί επειδή είμαι άσχετος με οτι έχει να κάνει με κατασκευές,πάω κατευθείαν στο έτοιμο για ευκολία και πολλες φορές τα πληρώνω διπλά.Για παράδειγμα τι είναι η κοιλοδοκός 5αρα ή 6ρα?Ποιος μπορεί να μου κατασκευάσει κάτι τέτοιο?Κάποιος σιδεράς?Αλουμινάς?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι καταλαβαινω τι λες. Σε σιδερα ναι θα πας. Εννοω τετραγωνο κουφιο σωληνα με πλευρα 5εκατοστα. Υπαρχουν διαφορα παχη, οσο πιο παχυ τοσο βαρυτερο αλλα και στιβαροτερο. Πηγαινε σε σιδερα και ρωτα. Επειδη ειμαι απτο κινητο, δες μια εταιρεια χρυσαφιδης λεγετε που εμπορευεται καθε ειδους σωληνα. Θελω να μου πεις στο περιπου ποσα μετρα θα χρειαστεις. Και θα το κοιταξω μολις βρω χρονο. Υπαρχουν φυσικα και πολλες εταιρειες εκει αθηνα με τετοιο εμποριο, και θα εχεις μια εικονα, ποσο βγαινουν τα υλικα μη σου πει κανας σιδερας ακριβη τιμη και δεν το καταλαβεις. Αν τους ρωτησεις θαχουν καποιον συνεργαζομενο συγκολητη σιγουρα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου θυμίζεις ωραίες εποχές με το δικό μου underground shrimproom και αργότερα το στήσιμο με τo rack
![]() Αν θυμάμαι καλά το rack το είχα πάρει από το Praktiker σε πολύ καλή τιμή με αντοχή σε κάθε ράφι 200 κιλά. Πάντως αν ξαναέστηνα rack το πρώτο που θα κοιτούσα να βάλω θα ήταν σταθερές σωληνώσεις για αυτόματες αλλαγές νερού. Μετά από ένα διάστημα γίνεται πολύ κουραστικό και χρονοβόρο η όλη διαδικασία αλλαγών νερού. Καλή συνέχεια. ------ Μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CARIDINA SP. (INDIAN GREEN SHRIMP) | paliosdimitris | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 08-02-11 17:35 |
Τα ancistrus και οι οτοκυκλοι ειναι shrimp safe? | dinos99 | Γαρίδες | 12 | 16-12-08 21:56 |
ΒΑΣΗ (RACK) 2 ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ 150 ΛΙΤΡΑ ΑΠΟ ΝΤΕΞΙΟΝ | CHRIS4204 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 18-09-07 21:41 |