|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο μπραβο
τωρα πολλες αλλαγες αμα θες να τους μεγαλοσεις σωστα για μενα η θερμοκρασια καλυτερα να ανεβει στους 29-30 να αλλαξει ο μεταβολησμος τους να παρουν μποι γρηγορα και πολλα ταισματα φυσικα
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη εκεί είμαι 29 βαθμούς και 4 φορές την ημέρα discus grand ΑΝΑ ΜΕΡΑ 20-30% αλλαγή νερού(να δω πόσο θα μ έρθει ο λογαριασμός
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να τους χαιρεσε φιλε μου, πολυ ωραιο το ενυδρειο και τα δισκακια. οπως ειπαν και οι φιλοι απο πανω, με συχνες αλλαγες και καλο (και αρκετο) φαγητο σε κανα διμηνο θα δεις αλλα ψαρια! καρδια δεν δινεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
γραψε μια λιστα με τροφες
Ocean Nutrition Formula 1 Flake Ocean Nutrition Formula 2 Flake Ocean Nutrition PrimeReef Flake Ocean Nutrition Discus Flake Tropical Spirulina Flakes Tropical Discus Gran Tropical D-Allio Plus Tropical D-Vital Plus TetraDiskus staple food ξεκινα να ταιζεις απο ολες αυτες και θα με θυμηθεις ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
της tropical τα έχω όλα και τα χω κάνει mix.....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ | batman45 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 22-03-11 12:17 |
Ταισμα σε κουλι | theofilos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 18-06-08 21:11 |
Καλως ηλθα και καλως με βρηκατε!!! | coolmind | Δίσκοι | 11 | 18-02-08 20:14 |