|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι Ancistrus cf. cirrhosus ειναι ψαρια καθαρα φυτοφαγα, και αν τρεφονται με πρωτεινικη τροφη (οπως αυτη των δισκων), γινονται επιρρεπη σε στομαχικα προβληματα. Οι θερμοκρασιες δε των δισκοενυδρειων, δεν ειναι επιθυμητες για αυτα τα ψαρια. Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Το αγγουρι ειναι μονιμα μεσα οπως και αλλα λαχανικα και το τιμουνε και αυτο ομως και οτι πεφτει κατω δεν παει χαμενο. Μαλλον θα προσεχω λιγο παρανω στο ποση τροφη και θα τους ταιζω λιγοτερο καθε φορα αλλα και πιο συχνα. Οσον αφορα τη θερμοκρασια θεωρητικα αν το παμε ουτε αγγελοψαρα και καρδιναλιοι ταιριαζουν. Μονο αν τους εχεις στο μαξ του ενος και στο κιν του αλλου. 28-28,5 κραταω και οι καρδιναλιοι θα φυγουν με τον καιρο. Το σκεφτομαι για τους ανσιστρους καθοτι ουτως η αλλως δεν βλεπω αλγες και ουτε προβλεπεται να βοηθησει σε τιποτα και προκοπη με τα κακα δεν νομιζω επισης να δω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καρδιναλιοι και Αγγελοψαρα ζουν σε 25-26 κανονικα. Εκει τα εχω κι εγω. Και ειναι πολυ καλα και για ancistrus. (εγω βεβαια εχω τον dolichopterus που φτανει ανετα πιο ψηλα σε θερμοκρασιες) To καλοκαιρι φτανει 28 για καποιες μερες, αλλά αν δεν ειναι μονιμα αυτες οι θερμοκρασεις, ειναι μια χαρα για ολα τα ψαρια αυτα. (το λεω γιατι παλιοτερα ειχα και cirrhosus) Οι μονιμοι 29-30 (και περιστασιακα 35, που ευχομαι να μη βρεθεις στην αναγκη να φτασεις, οπως οι περισσοτεροι στα δισκοενυδρεια λογω θεραπειων) δεν ειναι το ιδιο. Στους 29 πχ ξεκινανε οι δικαιολογημενες (αποδεδειγμενα πειραματικα στο εργαστηριο) απωλειες των καρδιναλιων.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνηθως το αντιθετο συμβαινει στη φυση. Στα ενυδρεια βαζουν πιο ψηλες θερμοκρασιες για αλλους λογους.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ο υφαλος πλεον σε 400. | Πάνος | Reef | 49 | 21-04-11 23:16 |
η κατασκευη του ενυδρειου που φιλοξενει τον τροπικο υφαλο μου. | Πάνος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 09-11-10 23:48 |
Νεο 450αρι..... | DiscusBoy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 02-08-07 14:56 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |