|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω για 0.25 το βλεπω, οπως επεισης βλέπω οτι οντως υπάρχει θεμα με τις αποχρώσεις της ΑΡΙ. Καμοια σχεση με την φωτο του δελτα. Εκει ειναι ξεκαθαρες.
Βεβαια στην φωτο ειναι αδυνατον να πεις με σιγουρια την αποχρωση, αφου ολα εξαρτώνται απο την θερμοκρασία του λευκου που ειναι τραβάει η μηχανη.
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη εχω κι εγω αυτο το τεστ, θα πω οτι εχει ενα...θεμα. Τωρα τι φταιει δεν ξερω, ή τα χρωματα στο χαρτακι ή το ιδιο το τεστ. Μετρησεις εχω κανει και με αλλο τεστ και εχω σιγουρα 0 αμμωνια, αλλα στο τεστ της api το χρωμα του δειγματος, δεν βγαινει ποτε κατακιτρινο, πιο πολυ ταιριαζει με την 2η διαγραμμιση δηλ. 0,25ppm
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά μετράω το νερό της βρύσης μετράω απο εμφιαλωμένο μετράω και τα δυο τα ενυδρεία και πριν και μετά απο αλλαγές νερού και εχω το ιδιο αποτέλεσμα (αν ενα απο αυτά διαφέρει ελάχιστα είναι το εμφιαλωμένο αλλά μιλάμε για παρά πολύ ελάχιστο) πρόσφατα μέτρησα και ενός φύλου μου το ενυδρείο και πάλι τις ίδιες ενδείξεις έβγαλα) παρεμπίπτοντος αν μετρήσεις 5 ml σε σύριγγα τον 10 ml(την μικρή δηλαδή σύριγγα)και το ρίξεις στο φιαλίδιο της απι το νερό υπερβαίνει την γραμμή της δοσολογίας!!!!να μετράμε δηλαδή σύμφωνα με το φιαλίδιο η με την σύριγγα??τι παίζει τώρα?να το επηρεάζει λέτε?
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitrisfz1 : 18-03-13 στις 11:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο που λεει ο Σπυρος ειναι..υπαρχει θεμα με τα χαρτακια..
Δεν γινεται να ειναι το ο.25 πιο κιτρινο απο το μηδεν. Μην φοβασαι,δεν εχεις αμμωνια, το υγρο σου ειναι κατακιτρινο. |
|
|||
|
|||
![]()
το εχεις παρατηρησει και εσυ σε δικα σου τεστ?
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα στήνω ενα 20λιτ ενυδρειο και εχω παρει test για την αμμονια (wave test ammonia) κανω οτι λενε οι οδηγιες!!! και το χρωμα που βγενει ειναι καφε . Στο χαρτακι με τισ διαβαθμισεισ τα χρωματα ειναι απο κιτρινο και γινετε πρασινο. τι κανω
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τεστ νερου | korman709 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 31-12-12 18:32 |
τεστ νερου? | alchemist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 25-11-12 11:50 |
τεστ νερου | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-08-09 14:41 |
τεστ νερου | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 15-02-07 12:16 |