|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ορίστε και το ξύλο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε μια πανοραμική να δούμε όλο το ενυδρειο
|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρείο δεν έχει διακοσμηθεί ακόμα αλλά περιμένω απο εβδομάδα να μου έρθουν τα φυτά!το ενυδρείο είναι 240 λύτρα ferplasr cayman! ανεβάζω και φώτο να το δείτε
|
|
|||
|
|||
![]()
στην δεύτερη φωτο που είναι απο τα πλαγιά φαινετε η κιτρινίλα που λεω! αυτή μια χαρά είναι μετά απο 2-3 μέρες πολλαπλασιαστε επι 10 και φανταστητε
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω μια χαρά τη βρίσκω τη κιτρινιλα
Πίσω ειναι τοίχος ; Εγω την ρίζα θα την κολαγα στην άκρη Ελπίζω ότι αυτο το ασήμι που φαίνεται ειναι πλαστικό φυτό που θα φύγει |
|
|||
|
|||
![]()
εννοείτε!!!!!!!!! περιμένω πως και πως τα φυτά!!! αυτή η κιτρινίλα εντάξει είναι!θα ανεβάσω και σε 2-3 μέρες τις άλλες φώτο και σύγκρινε!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πες μας και λίγο τα ψαράκια που έχεις μέσα
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το έπλυνες το ξύλο πολύ γι' αυτό κιτρίνησε το νερό, εγώ έχω βάλει ρίζα και δεν άλλαξε το χρώμα του ενυδρείου καθόλου,
Θα σου πω τι έκανα εγώ 3 μέρες το ξύλο σε κουβά με βραστό νερό, και μετά 2 μέρες σε κουβά με νερό κρύο και τέλος το κίτρινο χρώμα . |
|
|||
|
|||
![]()
που να βρω ρε αδερφέ τέτοιο κουβά η κατσαρόλα να το βράσω? οι διαστάσεις του είναι 45 επι 40!θα το είχα δοκιμάσει σίγουρα αν μπορούσα!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλές αλλαγές νερού και θα καθαρίσει κάποια στιγμή. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο δεν ειναι ξυλο αυτο ειναι η παλτυ του KING KONG(τεραστιο
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο με ξυλα.. | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 14-03-11 00:56 |
Ερωτηση για ξυλα στο για ενυδρειο!! | Grigoris13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-11-10 23:11 |
ΞΥΛΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-10-07 14:02 |