|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι όπως είπε και ογιαννης, λίγο όρεξη να υπάρχει το diy co2 θα είναι μια χαρά στο 60άρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ στο αλλο το 80αρι που εχω 30 watt το co2 που εχω βαλει δε προσφερει τιποτα?
|
||||
|
||||
![]()
Προσφερει,αλλα τα φυτα σου θα το εκτιμουσαν περισσοτερο αν μαζι με το co2 ειχαν και πιο πολυ φωτισμο και λιπανση(για το 80αρι μιλαω).
|
|||
|
|||
![]()
Anubia, Java Fern, Difformis, Κρυπτοκορίνες θα αναπτυχθούν μια χαρά.
Οι moss θα χρειαστούν το διοξείδιο, είναι πολύ ταχύτερη η ανάπτυξή τους όταν υπάρχει. Η bacopa γενικά καλά τα πάει με 0,5+ w/l αν προσθέσεις και λίγο γενικό λίπασμα. Τώρα για τη cabomba τι να πω? Δεν είναι του γούστου μου για πολλούς λόγους. |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεχασα να αναφερω οτι το φωτιστικο ειχε πανω 2 τ5 στα 10000k. Kανει αυτη λαμπα αν τη συνδυασω με μια sylvania?
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά τα Kelvin δεν ενδείκνυνται για φυτεμένα γλυκού νερού. Όχι ότι θα κάνουν κακό, απλώς δεν παίρνεις τα μέγιστα οφέλη του φωτισμού.
Συνήθως, όταν υπάρχουν 2 λάμπες χρησιμοποιείται 1 "daylight", δηλαδή γύρω στα 5000-6500Κ και μια "warm white", 2500-4500K. Η θεωρία λέει ότι έχεις καλύτερα αποτελέσματα με 2 warm white. Όμως τότε η αίσθηση φωτισμού μέσα στο ενυδρείο σου θα είναι πιο ερυθρόχρουσα και όχι προς το φυσικό φως.. |
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα μου ειναι να μη γεμισω αλγες με τις 10000Κ (για την ωρα τρεχω μονο τη μια). Υπαρχει καμια αποψη πανω σε αυτο? Εχω απο σημερα να τρεχει και co2 DIY.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων. | blondi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 15-02-11 10:55 |
60 λιτρα Endlers με φυτα χαμηλων απαιτησεων!!! | konstantinaevros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 33 | 01-12-10 00:29 |
240lt χαμηλων απαιτησεων | Roussaks | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 28 | 28-10-10 23:31 |
λαμπες για φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 30-01-10 22:42 |