|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ από την άλλη που θέλω να έχω επαφή με τα ψάρια μου... χρησιμοποιώ σφουγγαράκι διπλής όψης (ΧΩΡΙΣ πρόσθετα αρωματικά λεμόνια, αχλάδια, βύσσινα και άλλα συναφή).... με την σκληρή πλευρά πρώτα και με την μαλακή για φινίρισμα. Ο μαγνήτης ΑΝ πιάσει άμμο ή χαλίκι... χαράζει σαν διαμάντι.-
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
+1 Ξύστρα
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτό που έγραψα.... ΧΩΡΙΣ αρωματικά και πρόσθετα (λεμόνι, ξύδι κλπ.).- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ρε συ με την σκληρη μερια του σφουγαριου κανεις γρατζουνιες και εγω χρησιμοποιω σφουγγαρακι αλλα μονο απο την μαλακη πλευρα
|
||||
|
||||
![]()
Θα έχεις βαρύ χέρι... ή εγώ διαφορετικά τζάμια.... για να ΜΗΝ έχουν πρόβλημα τόσα χρόνια!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καθαρισμος τζαμιου (απο μεσα) και αλατα | Vangelis21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 03-09-12 08:55 |
Καθαρισμος τζαμιου ενυδρειου απο μεσα.Με τι? | georgis4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 17-11-11 22:56 |
μαγνητης στο φιλτρο για να στεκεται | redman88 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 23-07-11 10:14 |
ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ | tzortzisj | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 04-02-11 15:09 |
Σπασμενος μαγνητης σε 2213 | Γιαννης Μ5 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-05-10 12:37 |