|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να δοκιμάσεις και ριζόχαρτο..ή κατι σε πορτοκαλί σκουρο ή καφε..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαυρο βαλε καλυτερα, τα αρσενικα guppy ειναι υπεροχα ψαρια και με εναν καλο φωτισμο θα δειχνουν υπεροχα οι βενταλιες τους!!
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει κάτι σαν μεμβράνη αυτοκόλλητη που να μπορώ να την κολλήσω στο τζάμι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει, σε πετσοπ θα βρεις με το μετρο. Αλλα θελει πολυ προσοχη στην τοποθετηση για να μην παρει αερα και φαινεται ασχημα.
Χαρτονι ειναι πολυ πιο ευκολο και το αλλαζεις και πολυ ευκολα αν θελεις.
|
||||
|
||||
![]()
σε σουπερ μαρκετ τα ρολα τα αυτοκολιτα που ντυνουν ντουλαπια η οτι αλλο.
υπαρχει ποικιλια σε χρωματα και σχεδια ![]() Και αθανατο !!!!!!!! Μονο προσοχη στο κολημα με εναν χαρακα να το στρωνεις μην σου κανει κενα αερα , αν στο τελος δεις μερικα τρυπημα με μια καρφιτσα και στρωσιμο !!! Ενας θα το κολαει - στρωνει και αλλος θα το κρατα απο τις δυο ακρες . Θα το εχεις για μια ζωη !!!!!!!! Ουτε να μπλεξει με χαρτονια που αμα παρουν υγρασια μετα απο καιρο χαλανε , ουτε αφισες με νερο ... ουτε τιποτα !!!! ΤΕΛΟΣ !!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός δεν το είχα σκεφτεί, το έχω κάνει με την πρώτη ευκαιρία.
Ευχαριστώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα με την μεμβανη θα εχεις απωλεια στον φωτισμο , το εχω δει , ενω με το αυτοκολιτο εχεις παρα πολυ καλυτερο αποτελεσμα , το εχω βαλει σε ενυδρειο θαλασσινο 600 λιτρα ( μπλε ) και ηταν τουμπανο !!
και σε δυο ενυδρεια που εχω τωρα 210 λιτρα θαλασσινα ξιλωσα κατι χαρτονια που ειχαν χαλασει και θα βαλω τετοιο αυτοκολιτο και τιποτε αλλο !
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι φθηνή και κολλάει ευκολα
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φαγωμενο guppy Στην πλάτη του | babis100nx | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 14-04-11 10:50 |
Αλλαγή PH δικτύου στην Αν. Θεσσαλονίκη; | LeeHook | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 21-01-11 13:15 |
Αλλαγή ενυδρείου | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 06-02-09 11:46 |
Αλλαγή στο set up του ενυδρείου | Access | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-10-06 00:25 |
Λεκέδες στην πλάτη των κλόουν | cubapete | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 24-01-06 00:55 |