|
#1
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω θα σου πρότεινα να παρεις ενα καινούριο φίλτρο (μιας και το εχεις 10 χρόνια και εχεις κανει και πατέντες) με περισσότερο χωρο για υλικα και να βάλεις σιποραξ η καποιο αντίστοιχο βιολογικό υλικό (προσοχή το απλο μακαρόνι δεν ειναι βιολογικό αλλα μηχανικό, αλλο το προφιλτρο μακαρόνι και αλλο το σιποραξ μακαρόνι) ενυδρείακη σιλικόνη μπορείς να βρεις σε διάφορα μαγαζιά με υλικά οικοδομών και εργαλεία http://www.bison.net/en/products/660...ilicone-glass/
__________________
by qbrain qfail.blogspot.com |
#2
|
||||
|
||||
![]()
ευχαρσιτω πολυ για την απαντηση.
λοιπον το φιλτρο σα κουτι το εχω 10 χρονια τον μηχανισμο τον εχω 1 χρονο (και λιγοτερο, την πατεντα δηλαδη γιατι δεν ταιριαζει η νεου τυπου προπελα-μηχανισμος με την παλια διαταξη που ειχε η προπελα-μηχανισμος που ειχα αγορασει πριν 10 χρονια μεσα στο κουτι ) ναι ειναι ενυδρειακο βαμβακι το αλλαζω οταν δω οτι πιανει λιγο βρωμια αλλα σχεδον παντα ειναι ασπρο οπως το ειχα βαλει... αν βαλω και λιγο σιποραξ (30 τετοια κομματια) πανω απο τα φιλτρα κτλ κανουμε κατι ή οχι? σιποραξ ή οποιο αλλο υλικο γιατι βλεπω το σιποραξ ειναι ακριβο. το απλο μακαρονι τι ειναι ? αυτο που τρωμε? |
#3
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
βεβαια εαν τα ψαρια σου ειναι ιταλικης καταγωγης μην σου πω οτι αν τους βαλεις το μακαρονι που τρωμε μπορει και να τα βλεπεις μονιμα κολλημενα στο φιλτρο μπας και τσιμπησουν τιποτα απο εκει ![]() ![]() ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΥΛΙΚΑ ΦΙΛΤΡΟΥ | giannisbv | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 19-09-12 15:39 |
υλικα φιλτρου | takis07 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 28-11-10 03:34 |
ΥΛΙΚΑ ΦΙΛΤΡΟΥ | panosss567 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 16-11-10 12:46 |
υλικα φιλτρου | dioninje | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 27-02-04 12:11 |
Υλικα Φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 22-03-03 11:31 |