Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Greek Aquarist's Boards

Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-03-13, 10:12
Το avatar του χρήστη vaspiou
vaspiou Ο χρήστης vaspiou δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πεδιον Αρεως - Γκυζη!
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές Εμφάνιση μηνυμάτων
vaspiou κανεις λαθος στο ebay σου δινουν τη δυνατοτητα να ζητησεις επιστροφη και να παρεις αποζημιωση απτον πωλητη για οποιαδηπωτε ανακριβεια στα πραγματα που παρελαβες η στην κατασταση που ηταν. Και υπαρχει και το rating και τα σχολια για καθε πωλητη. Σε αλλο φορουμ ελληνικο που ειμαι μελος με ασχετο αντικειμενο, υπαρχει κατω απτις αγγελιες subforum "αξιολογηση μελων-πωλητων" οπου ο καθενας μπορει να ανοιξει θεμα και ειτε να επικροτησει μια επιτυχημενη συναλλαγη ειτε να αναφερει καποιο προβλημα η ασυνενοησια, καθυστερηση κλπ. πχ αν κανω εγω με εσενα ια συναλαγη και πανε ολα καλα, ανεβαζω τοπικ με θεμα "vaspiou" και λεω μεσες ακρες οτι ολα καλα, και πλεον με οποιον αλλον κανεις συναλλαγη ειναι διαθεσιμο το τοπικ να γραψει και αυτος, αλλα και να το συμβουλευτει για τυχον αρνητικα σχολια, πριν παρει το προιον. Πιστευω ειναι πολυ χρησιμο να υπαρχει κατι τετοιο σε ολα τα φορουμ.

ΥΓ και ΦΥΣΙΚΑ το φορουμ δεν περνει θεση στην αντιπαραθεση ουτε εχει ευθυνη για την οποιαδηπωτε ασυνενοησια μεταξυ πωλητη αγοραστη.
Ειμαι και γω ebay ακιας ειμαι χρονια και ξερω πως λειτουργουν. ΑΣΕ, υπαρχουν πωλητες με χιλιαδες αξιλογησεις που φερονται χειροτερα και απο σκατα...σου δινω ενα δικιο ομως, οσον αφορα τις τιμες ομως κανονικα δεν πρεπει να τα συγκρινουμε...

" I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody "

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-03-13, 10:16
Το avatar του χρήστη Κουραμπιές
Κουραμπιές Ο χρήστης Κουραμπιές δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaspiou Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειμαι και γω ebay ακιας ειμαι χρονια και ξερω πως λειτουργουν. ΑΣΕ, υπαρχουν πωλητες με χιλιαδες αξιλογησεις που φερονται χειροτερα και απο σκατα...σου δινω ενα δικιο ομως, οσον αφορα τις τιμες ομως κανονικα δεν πρεπει να τα συγκρινουμε...
ναι εχεις και εσυ δικιο τοχω δει το εργο αλλα ειναι μεμονωμενο. Μεσω φορουμ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ υπαρχει μεγαλη ενημερωση σε καποιους τομεις για πωλητες ebay. Σε αλλους παλι, οπως εδω, ειναι θολο το τοπιο, κυριως λογω των eshop που συμφερουν αρκετα και υποστηριζουμε αυτα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-03-13, 11:04
Το avatar του χρήστη Dimitris77
Dimitris77 Ο χρήστης Dimitris77 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Μilano
Προεπιλογή

Παιδια ο καθενας αξιολογει αυτο που πουλαει οπως θελει.Ειναι στην κριση του αγοραστη να αξιολογησει τι αγοραζει και ποσο το πληρωνει.Δεν σου κανει η τιμη δεν ασχολεισε.
Παλιά 14-03-13, 11:21
Το avatar του χρήστη Kotsos
Kotsos Ο χρήστης Kotsos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris77 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια ο καθενας αξιολογει αυτο που πουλαει οπως θελει.Ειναι στην κριση του αγοραστη να αξιολογησει τι αγοραζει και ποσο το πληρωνει.Δεν σου κανει η τιμη δεν ασχολεισε.
+1
Σημαντικό είναι και το πόσο αγόρασες το προιόν..
Γιατί μπορεί να σου πιάσανε τον κόλο στο πετ σοπ και να σου δώσαν το 2213 πχ 150Ε.. μετα τι κάνεις? το πουλάς 30?
Παλιά 14-03-13, 12:20
Το avatar του χρήστη Κουραμπιές
Κουραμπιές Ο χρήστης Κουραμπιές δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Συμφωνω. Ειναι και τροφη για γελια καποιες φορες καποιες αγγελιες Μια αξιολογηση ομως πρεπει παντα να υπαρχει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-03-13, 12:23
Το avatar του χρήστη platy
platy Ο χρήστης platy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αττικη
Προεπιλογή

και παλια υπήρχε αξιολόγιση..που ειχαμε την δυνατότητα να απαντάμε κατω απο τις αγγελίες..και γινότανε ενα μπαχαλο-τσακωμος

Tάσος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-03-13, 12:43
Το avatar του χρήστη beeromixalhs
beeromixalhs Ο χρήστης beeromixalhs δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ηρακλειο
Προεπιλογή

αυτό που με ενοχλεί, και πιστεύω πως πρέπει να το δουν οι διαχειριστές του φόρουμ, είναι οτι μπορεί ο οποιοσδήποτε να ποστάρει αγγελία.

Για να το εξηγήσω έχω δεί πάρα πολλές αγγελίες από "μέλη" τα οποία μόλις γράφτηκαν στο φόρουμ και το πρώτο και τελευταίο ποστ είναι η αγγελία με κάτι που πουλάνε. Θα μπορούσε να υπάρχει ένας περιορισμός που να υποχρεούνται κάποιον για να γράψει σε αυτή τη κατηγορία ή να είναι γραμμένος ένα άλφα χρονικό διάστημα ή να έχει πρώτα συμπληρώσει ένα αριθμό από ποστ σε άλλες κατηγορίες.

Γιατί τώρα βλέπεις άτομα μια φορά που βρήκαν το φόρουμ σαν μέσο για να ξεφορτωθούν κάτι που δε τους χρειάζεται. Που νομίζω δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Για αυτό το λόγο υπάρχουν αρκετά άλλα site που μπορεί ο καθένας να βάλει αγγελία.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-03-13, 12:46
moufas1973 Ο χρήστης moufas1973 δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: φαληρο
Smile Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ THREAD

Ο σκοπος μου δεν ηταν να αλλαξει μορφη το φορουμ ουτε να δημιουργησω την εντυπωση ( κατι το οποιο αναφερω στην αρχη ) οτι ο καθενας κακως πουλαει οσο θελει και ο αγοραστης κακως αγοραζει ή δεν αγοραζει οτι επιθυμει.

Ο σκοπος μου ηταν και ειναι να ενημερωθουν καποια παιδια της παρεας που ειτε δεν ειναι ψαγμενα, ειτε μπορει να γελοιοποιουνται με τις απαιτησεις τους ( ειτε σαν πωλητες ειτε σαν αγοραστες ) ειτε να ειναι ακαλυπτοι και μετα να δημιουργουνται προστριβες...

Νομιζω οτι καποια νεα παιδια στον χωρο αγοροπωλησιας θα βοηθηθουν για να μπορουν να εκτιμησουν τον χωρο αυτο και να ειναι κι αυτα ικανοποιημενα και ο πωλητης και ο αγοραστης

Με εκτιμηση
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές