|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χμ...και σε μένα το κάνει.
![]() κάπου διάβασα ότι είναι θέμα του google... |
|
|||
|
|||
![]()
Σε μενα οχι,με avast (αν παιζει ρολο)
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω δεν αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα.
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μου το κάνει συνέχεια.
μπορεί να το κάνει τώρα και μετά όχι για λίγες βδομάδες και μετά ξανά πάλι για πολλές φορές όμως... και δεν μπορώ να κάνω χρήση του gab. την πρώτη φορά που μου το έκανε είχα ανταλλάξει προσωπικά μηνύματα με ένα μέλος του gab, υπάρχει περίπτωση να μεταφέρθηκε ιός από τα μηνύματα που δέχτηκα? αν και δεν νομίζω γιατί μου το κάνει όταν ανοίγω το υπόμνημα που ανέφερα.. για αυτό και δεν ανοίγω το συγκεκριμένο υπόμνημα, το έκανα όμως πρόσφατα από περιέργεια και μου το ξανά έκανε... και φοβάμαι μήπως έχει θέμα η ιστοσελίδα του gab.. δεν ξέρω τι να κάνω... |
|
||||
|
||||
![]()
Κάπου είχα ανοίξει πιο παλιά και εγω ένα τέτοιο θέμα. Μετα μου σταμάτησε. Αυτο γινότανε μόνο αν μπαίνεις απο chrome
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το καινούργιο που λέτε παιδιά δε μου βγάζει εμένα τίποτα.
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως θα πρεπει να το δει καποιος.??
Ισως εχει επικινδυνο λογισμικο το φορουμ.?? ------------------------- [QUOTE=Κλεόβουλος;744681 κάπου διάβασα ότι είναι θέμα του google...[/QUOTE] Απο που το συμπερανες αυτο??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos76 : 09-03-13 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με Α/Ο | Xlapatsas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 19-09-12 14:01 |
Πρόβλημα με CPD, help !!!!! | Roi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-12-09 21:09 |
Πρόβλημα με Τ8 | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-05-08 12:48 |
πρόβλημα; | violinist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 04-04-07 13:34 |
Πρόβλημα με το φώς στο Rio 180 | sea_land | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-08-06 14:44 |